BAŞKAN AKIŞIK BABASI İÇİN KARANTİNA SÜRECİNE GİRDİ

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, bugünlerde ailesinde yaşanan koronavirüs tehdidi nedeniyle zor günlerden geçiyor. Başkan Akışık'ın babası Süleyman Nurel'in koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinaya girdiği bu süreçte ona Raziye Akışık refakat edecek.

  • 20 Kasım 2020 - 01:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, babasının koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde yatmakta olan babası için 14 günlük karantina sürecine girerek refakatçi olmaya karar verdi. Başkan Akışık'ın ailesinin yanında olduğu süreçte çıkan siyasete ara veriyor dedikodularına da yanıt gecikmedi.

Siyasete ara verdiği tartışmasına sosyal medya hesabından yanıt veren Akışık, “Yapılan haberi yanlış okuyanlar olmuş sanırım. Siyaseti bırakmadım sadece babamla birlikte karantinadayım. Vakaların artması nedeniyle parti binamız da kısmen kapatılmıştır” dedi.

Babası Nurel’in rahatsızlığı nedeniyle arayan herkese teşekkürlerini ileten Akışık, “Babam, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde korona testinin pozitif çıkması sonucu yaşı ve kronik rahatsızlıkları nedeniyle müşahede altında tutuluyor. Ben de yanında refakatçi olarak kalıyorum” ifadelerini kullandı.