BAHÇELİ ONAY VERDİ MHP DENİZLİ'DE 2 ADAYLA KONGREYE GİDİYOR

18 Ekim günü gerçekleşecek olan MHP Denizli'nin 13. olağan il kongresi öncesi MHP'de hareketlilik arttı. Mevcut il başkanı Cafer Birtürk'ün tek adaylı kongreye gidiyoruz iddialarının üstüne eski Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel'de adaylığını ortaya koydu.

  • 16 Ekim 2020 - 16:55
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

MHP Denizli'de pazar günü yapılacak kongre öncesi siyasi arena hareketlendi. Mevcut il başkanı Cafer Birtürk'ün tekrar adaylığını ortaya koyduğu seçimde her platformda dile getirdiği tek adayla seçime gidiyoruz sözleri yeni bir aday tarafından ekarte edildi.

Eski Denizli Ülkü Ocakları başkanı Murat Naci Öncel'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım heyecanın artmasına neden oldu. Öncel Pazar günü yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu dile getirdi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

ÜLKÜDAŞLARIMIZIN VE KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Kutsiyetine iman ettiğimiz, son nefesimize kadar mücadele edeceğimize yemin ettiğimiz Ülkümüze hizmet edebilmek ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve talimatları doğrultusunda birlik, dirlik ve istişare kültürüyle bütün ülküdaşlarımızla omuz omuza Üç Hilalli sancağımızı Denizlimizin burçlarına dikmek için 18 Ekim Pazar günü yapılacak 13. Olağan İl Kongremizde Denizli İl Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.

Ülkücü; birlik ve dirliğin erdemini bilendir. Bu sebeple siyasetteki tek ve kutlu otağımız Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altındaki her bir ülküdaşımızın fikri, desteği ve duaları en büyük güç kaynağımız olacaktır.

Yüce Allah Davamıza ve Teşkilâtlarımıza hayırlara vesile kılsın, en kalbî saygı ve muhabbetlerimle.

Murat Naci ÖNCEL