BABADAĞ’DA GELENEKSEL AHILLI MAHALLESİ KEŞKEK HAYRINA YOĞUN KATILIM

Bu sene 18’incisi gerçekleşen Geleneksel Ahıllı Mahallesi Keşkek Hayrına katılım yoğun oldu. Babadağ’ın Ahıllı Mahallesi’nde gerçekleşen organizasyona Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

  • 18 Haziran 2023 - 13:46
  • Son Güncelleme : 21 Haziran 2023 - 13:59

Babadağ’da Ahıllı Hayır Tertip Heyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ahıllı Mahallesi Geleneksel Keşkek Hayrına katılım yoğun oldu. Ahıllı Hayır Tertip Heyeti tarafından düzenlenen organizasyona Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Atlı, “Keşkek Hayrının Bizim İçin Manevi Bir Anlamı Var”

Ahıllı Mahallesi’nde düzenlenen Keşkek Hayrına katılan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Bu keşkek hayrında Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan Babadağlı hemşerilerimiz Babadağ’a gelerek, ilçemizdeki tanıdıkları ve akrabaları ile hasret gideriyorlar. Bu bağlamda keşkek hayrının bizim için manevi bir anlamı da var. Ahıllı Hayır Tertip Heyeti tarafından düzenlenen hayıra hava duruma rağmen vatandaşlarımız oldukça yoğun bir katılım sağladı. Bu bizim geleneklerimizden örf ve adetlerimizden bir tanesi. Hakikaten yoğun ve güzel bir katılım var. Bütün hemşehrilerimiz yağışlı havaya rağmen yoğun bir katılım gösterdi. Aslında bu tür yemekler bahane. Bu tür organizasyonlar birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yaşattığımız geleneksel adetlerimiz arasında yer alıyor. Emeği geçen Ahıllı Hayır Tertip Heyeti’ne, Ahıllı Mahallesi sakinlerine, tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Arpacı, “Bu Tür Organizasyonlar Birlik ve Beraberlik İle Güzel”

Ahıllı Hayır Tertip Heyeti tarafından düzenlenen Keşkek Hayrına katılına Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, “Çok kıymetli derneğimizin yılda bir kere yaptığı etkinliğe katıldık. Ben Babadağlıyım. Her şeyin içinde olacağımı ve vatandaşlarımızın Ankara'daki sesi olacağımı söylemiştim. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağım. Memleketimi yalnız bırakmak olmaz. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Gerçekten çok güzel bir organizasyon gerçekleştirilmiş. Katkı sunan herkesin hayırlarının kabul olmasını diliyorum. Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberlik ile güzel” şeklinde konuştu.