BABADAĞ BELEDİYESİ’NDEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK HAFTASI KONSERİ

Babadağ Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. yıl dönümünde bayram coşkusunu yaşatmak adına Kelleci Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde Gençlik Haftası Konseri düzenledi.

  • 25 Mayıs 2023 - 18:19
  • Son Güncelleme : 25 Mayıs 2023 - 18:23

Babadağ Belediyesi’nin Kelleci Mahallesi’nde düzenlediği Gençlik Konserinde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Ozan Ozanca sahne aldı. Konsere Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nazlı Yaşatürk, CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz, İYİ Parti Babadağ İlçe Başkanı Ayşen Yümsek, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ali Gürcan Atlı, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.


Başkan Atlı, Sahneden Gençlere Seslendi; “Elinizi Vicdanınıza Koyarak Sandığa Gidin”

Babadağ Belediyesi tarafından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. yıl dönümünde bayram coşkusunu yaşatmak adına Kelleci Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen Gençlik Haftası Konserinde konuşan Başkan Ali Atlı, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Haftası kapsamında bu akşam bizleri yalnız bırakmayan Kelleci halkına teşekkür ediyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi '’Bütün ümidim gençliktedir.’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk, siz gençlere 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı armağan etti. Bizlerde daha demokratik daha güçlü daha adil bir Türkiye bırakmak için gece gündüz sevgili gençlerimiz için çalışmaya var gücümüzle devam ediyoruz. Kıymetli gençlerimiz yarının Türkiye’sini şekillendirecek olan önemli bir seçimin arifesindeyiz. Gerçekten önümüzdeki pazar akşamı Türkiye'nin gelecek yüz yılını şekillendirmek ve çok kıymetli gençlerimizin geleceğini emin adımlarla teminat altına almak için sandık başına gideceğiz. Benim sevgili gençlerimizden özel ricam şudur; Lütfen pazar günü sandıklara gidin ve vatandaşlık hakkınızı, söz söyleme hakkınızı kendi geleceğiniz için kullanın. Çünkü bizler bu vatan topraklarını kolay kazanmadık. Çanakkale'de Dumlupınar’da Trablusgarp’ta Conk Bayırında, Kanlısırtta, kanımızı toprakla sulayarak kazandık. Dolayısıyla bu vatanı asla kimseye teslim etmeyeceğiz. Vatanını seven lütfen pazar akşamı sandığa gitsin. Bizim gençlerimiz neyin ne olduğunu biliyorlar. Sandığa gittiklerinde ellerini vicdanlarına koyarak oylarını kullanacaklardır. ‘Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi yükselen yeni nesil istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz’ Bu vesile ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tekrar kutluyorum” şeklinde konuştu.


Başkan Horzum, “Ata’mıza Olan Borcumuzu 28 Mayıs’ta Ödeyeceğiz”

Gençlik Konserine katılan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ise yaptığı konuşmada vatandaşlara seslenerek, sandığa gidin çağrısı yaptı. Başkan Horzum, “Ülkemiz ciddi anlamda sıkıntıların içerisinden geçiyor. Bu sıkıntılara son verecek olansa sizlersiniz. Bir oydan ne olacak gibi bir mantığı asla kabul etmiyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü duruma dur demek için pazar günü hep birlikte sandıklarda olacağız. Sınırlardaki mayınları tarım yapacağız diye temizlediler. Sonucunda ise 10 milyon Suriyeli mülteci ülkemize akın etti. Hiçbir Allah'ın kulu da dur sen nereye giriyorsun demedi. Şu an da geldiğimiz noktada bizim öz evlatlarımız aşsız, işsiz ve geleceğe kaygıyla bakarken Suriyelileri beslemek bize düştü. Bu düzene dur demek için hep birlikte sandığa gideceğiz. Son dönemlerde bizi terörle yan yana getirmeye kalktılar. Bu ülkeden, bu vatandan ve bu ittifaktan asla terörist çıkmadı, çıkmaz da. Terörist görmek istiyorlarsa önce dönüp aynaya baksınlar. Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün torunlarıyız. Bu vesile ile ülkemizin geleceği olan gençlere, kadınlarımıza sesleniyorum. Lütfen pazar günü sandıklara gidin.  Ata’mıza olan borcumuzu 28 Mayıs'ta sandıklarda hep birlikte ödeyelim” ifadelerini kullandı.


Türk Halk Müziği’nin eşsiz sesi Ozan Ozanca, Denizli’ye has türküleri ile Kelleci Mahallesi’ndeki vatandaşlara müzik şöleni yaşattı. Vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine rağmen sahnede birbirinden eşsiz oyun havaları eşliğinde dans etti. Konsere katılan Kelleci Mahallesi, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ya teşekkür etti.