ARACI İÇİNDE BIÇAKLANMIŞTI: ÖLDÜREN KİŞİ TUTUKLANDI!

Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda, 22 Ekim sabahı saat 05.30 sularında meydana gelen olayda, çevredeki vatandaşlar korkunç bir manzarayla karşılaştı. Bir pide dükkanı bahçesine çarpmış halde buldukları bir otomobilde, sürücü koltuğunda kanlar içinde yığılmış bir kişi gördüler. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

  • 25 Ekim 2023 - 18:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2023 - 18:27

Yapılan ilk müdahalede, sürücü olarak belirlenen 38 yaşındaki Sadi Tokgöz'ün göğsünden dört bıçak darbesi aldığı tespit edildi. Acil bir şekilde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Tokgöz, yoğun kan kaybı nedeniyle tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın şüphelisi olarak, son olarak Tokgöz'le görüldüğü belirlenen 22 yaşındaki Kutluhan N. adlı şahıs, emniyet güçleri tarafından yakalandı. İfadesinde, sürücü tarafından tacize uğradığını ileri sürerek Tokgöz'ü bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Kutluhan N., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sadi Tokgöz'ün ölümüyle ilgili detaylı soruşturma devam ederken, çevredeki vatandaşlar ve olayın şokunu yaşayan mahalle sakinleri, bu korkunç olayın şokunu atlatmaya çalışıyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (1)

  1. Ayşegül korkmaz
    • 26 Ekim 2023 - 21:54

    Baştan sona yalan dolan bir ifade. Tek tarafın yalan beyanıyla insanların adını fotoğrafını bu şekilde kullanamazsınız yaptığınız suç. Ölmüş ve cevap hakkı bile bulunmayan bir insanı bu şekilde karalayıp iftira atarak hem suç işliyorsunuz hemde geride kal