ARABASININ İÇİNDE DARP EDİLDİ

Denizli'de bugün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda alacak verecek kavgasına tutuşan şahıslar arasındaki kavgada, araç içerisinde darp edilen şahıs yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.

  • 24 Eylül 2020 - 16:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Edinilen bilgilere göre olay Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Denizli'nin en işlek yerlerinden olan Atalar mahallesinde alacak verecek tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre 834 sokakta alacaklı 2 şahıs, bir kişiyi araç içerisinde darp etti. Delikliçınar Cami arkasında meydana gelen olayda çevredeki vatandaşların olayı farketmesiyle polis ekipleri çağrıldı. Olay yerine kısa sürede intikal eden ekipler şahısları ayırarak olaya müdahale etti.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler söz konusu araçta arama yaptı ve bir şahsı darp eden 2 kişiyi gözaltına aldı. Darp edilen şahıs için olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri geldi. Olay yerinde ilk müdahale yapılan şahıs Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar ve esnaflar şahısların alkol aldığını ve gün içerisinde Delikliçınar Camii arkasında bulunduklarını belirttiler.

Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.