ANNESİNİ ÖNCE DÖVDÜ SONRA GÖZÜNÜ OYDU

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde annesini önce darp eden 28 yaşındaki Ahmet C. K., sonra bir gözünü oyarak akıl almaz bir olaya imza attı. Korkunç olayda anne ağır yaralanırken, gözaltına alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • 23 Temmuz 2023 - 13:34
  • Son Güncelleme : 23 Temmuz 2023 - 13:38

Kan donduran olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; sabah erken saatlerinde 68 yaşındaki Raziye K. ile oğlu 28 yaşındaki Ahmet C. K. aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre, Ahmet C. K. annesi Raziye K.’yı önce dövdü sonra ise annesinin bir gözünü oyarak vahşeti bir başka boyuta taşıdı. Yaşanan olayda bağırışıma seslerini duyan komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekibi ve polis ekibi sevk edildi.

ANNE HASTANEYE OĞUL HAPİSHANEYE GİTTİ

Bölgeye giden giden sağlık ekibi, evin içerisinde kanlar içerisinde kalan Raziye K.’yi yaptığı ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan annenin, yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Annesini vahşice döven Ahmet C. K. ise gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.