ALTERNATİF RAKİPLER DİSİPLİN LİSTESİNDE

MHP Denizli’de 8 önemli isim disipline sevk edildi. Disipline sevk edilen isimler arasında ülkücü camianın önde gelenleri de olunca tepkiler büyüdü.

  • 06 Aralık 2019 - 19:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

MHP İl yönetim kurulu kararıyla, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen 8 kişilik liste, Denizli gündemine bomba gibi düştü. Ülkücü camianın önde gelen bazı isimlerinde listede bulunması, MHP'liler tarafından üzüntüyle karşılandı. Yönetimin ise bu kararı vermesinin arkasında yatan sebep merak konusu.

İL BAŞKANLIĞINDA ADI GEÇEN İSİMLER LİSTEDE

MHP'de özellikle il başkanlığı için adı geçen 3 isimin listede olması dikkatlerden kaçmadı. Mevcut MHP il başkanı Cafer Birtürk'ün alternatif rakiplerinin üstünü çizdiği ise kulislerde sıkça konuşuluyor.

İLK TEPKİ SARI'DAN GELDİ

MHP DENİZLİ’DE 8 İSİM DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ başlığı altında yaptığımız haberimizin altına yorum yapan ve disipline sevk edilen isimlerden birisi olan Cafer Sarı duruma tepkisiz kalmadı. İl Başkanlığı için çalışmalar yaptığı bilinen ve kulis çalışmalarını devam ettiren Sarı'nın duruma yoruma ise; "MHP’nin Şaha kalkmasını istemeyen bir Algı operasyonudur bu. MHP’nin Dirilişini kimse engelleyemez" oldu.

KARARI GENEL MERKEZ VERECEK

MHP Denizli il yönetiminin verdiği bu karara imza atmayan yöneticilerin olduğu da biliniyor. Bu kararın altına imza atan bazı yöneticilerinde isimler hakkında bilgi sahibi olmadığı yönünde iddialar ise kulislerde konuşuluyor.

Son gelişmeler ışığında disipline sevk edilen 8 kişinin hakkında kararı ise genel merkez verecek.