ALİ AVRUPALIYA İDOL OLDU

2017-2018 sezonunda Spor Toto 1. Lig karşılaşmasında yaşanan ilginç olayın aynısı geçtiğimiz gün Polonya’da bir futbol karşılaşmasında yaşandı.

  • 15 Haziran 2020 - 09:36
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlispor ile Gaziantepspor maçında Denizlili taraftarın vinç kiralayarak maç izlemesi dünya basınına yansımıştı. Olayın aynısı geçtiğimiz günlerde Polonya’da yaşandı.

Koronavirüs nedeniyle stadyumların seyircilere kapalı olduğu için taraftar olduğu takımın maçını stattan izleyemeyen taraftar, vinç kiralayıp maçı öyle izledi.

Koronavirüs nedeniyle stadyumların seyircilere kapalı olduğu Polonya'da bir taraftar tuttuğu Slaska Wroclaw takımının maçını vinç kiralayarak izledi. İsminin Tomasz Zolkiewcz olduğu öğrenilen taraftarın görüntüsünün sosyal medyada gündem olmasının ardından kulüp yetkilileri Zolkiewicz'e ulaşarak sıkı taraftarlığı için teşekkür etti.

NE OLMUŞTU?

Denizlispor ile Gaziantepspor’un karşı karşıya geldiği ligin 33. haftasında ev sahibi ekip sahadan 5-0 galip ayrılarak ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemişti. Bu karşılaşmada ise oldukça ilginç anlar yaşanmıştı.

1 yıl stada girmeme cezası bulunan bir Denizlispor taraftarı, vinç kiralayıp maçı stat dışından havada sepette izlemişti.

Polisin müdahalesiyle vinç indirildi. O anlar ise objektiflere böyle yansıdı. Amigo Ali lakaplı taraftarın daha önce de Esra Erol'un evlendirme programına çıktığı öğrenildi.

DENİZLİ'DE İLGİNÇ KARE! VİNÇ KİRALADI...

2018 yılında Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 5-0 yenen Denizlispor karşılaşmasında oldukça ilginç anlar yaşanmıştı. 1 yıl stada girmeme cezası bulunan bir Denizlispor taraftarı, vinç kiralayıp maçı stat dışından havada sepette izlemişti.