AKP'Lİ İLÇE BAŞKANINDAN BELEDİYE PERSONELİNE DARP!

Denizli’nin Acıpayam Belediyesinde taşeron işçi olarak çalışan Mehmet Yılmaz AK Parti İlçe Başkanı Fikret Gümüş ve ilçe yöneticileri tarafından mobing uygulandığı ve darp edildiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu. Yılmaz “Yıllardır mobing uygulayan başkan önce beni darp etti, şimdi de babama şikayetimi geri almam için baskı uyguluyor. Ailemi beni işten çıkarmak ile tehdit ediyor” dedi.

  • 25 Mart 2022 - 01:51
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yaşayan Mehmet Yılmaz, 6 yıl önce Acıpayam Belediyesi’nin sağlık ve temizlik işleri bölüme bağlı taşeron şirkette çalışmaya başladı. AK Parti iktidarına muhalif olan isimlerle bir arada görülmesi üzerine AK Parti İlçe Başkanı Fikret Gümüş tarafından kendisine mobing uygulanmaya başladığını söyledi. Mehmet Yılmaz ilçe başkanı Fikret Gümüş’ün elinde bulunan telefonu daha önce defalarca kez elinden zorla alarak ekran görüntüsünü çektiğini ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

GENEL BAŞKAN VE MİLLETVEKİLİ İLE FOTOĞRAFIM VAR DİYE SALDIRDI

Kendisine uygulanan mobingden duyduğu rahatsızlık nedeni ile AK Parti ilçe başkanlığına giderek Gümüş’le konuşmak istediğini söyleyen Yılmaz “Gittiğimde partide toplantı vardı.  Toplantı bittikten sonra tekrar ilçe başkanlığına gittim. Gümüş, Memleket Partisi genel Başkanı Muharrem İnce, Bağımsız Milletvekili Teoman Sancar ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Cemile Arıkan ile olan görüşme kayıtlarıma bakarak “Bak bak kimlerle görüşüyorsun sen öyle” dedi. Bunun üzerine bana bu yüzden mi öyle davrandığını sorunca, ‘sen benim işime karışamazsın’ diyerek, çağırdığı ile yöneticileri Risalet İlgü ve İsmail Akyol ile beraber beni dövdü” dedi.

ŞİKAYETÇİ OLUNCA AİLEMİ İŞTEN KOVMAK İLE TEHDİT ETTİ

Yaşananlar üzerine karakola giderek şikayetçi olan ve darp raporu alan Mehmet Yılmaz “Hukuki yollardan hakkımı aramamdan rahatsız olan ilçe başkanı bu sabah itibari ile babama ulaşarak şikayetimden vazgeçmemem durumunda beni işimden edeceğini söylemiş. Ancak ben yaşadıklarımın başkalarının da yaşamasını istemiyorum. Davamdan vazgeçmeyeceğim” dedi.

kaynak: aynahaber.net