AK PARTİ DENİZLİ'NİN YENİ İL BAŞKANI GÜNGÖR OLDU

Önceki Dönem Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör , Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ak Parti Denizli İl Başkanı adayı olarak kabul edildi. Tek adaylı gidilecek AK Parti Denizli kongresinde Güngör yeni il başkanı olacak.

  • 19 Aralık 2020 - 18:33
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

AK Parti Denizli'nin yeni il başkan adayı Yücel Güngör oldu. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Denizli İl Başkanlık adaylığı kabul edilen Güngör'e sosyal medyadan destek mesajları yağmaya başladı.

GÜNGÖR'ÜN İLK AÇIKLAMASI

“Haydi Bismillah Onurlu aynı zamanda sorumluluğu ağır olan bu görevi şahsıma emanet eden Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bu güne kadar partimize emek vermiş herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Denizlimiz için dünden daha fazla çalışmaya kararlıyız mecburuz. Daha fazla çalışıp daha fazla başarıya imza atacağız. Denizlimizin 19 ilçesinde ki Ak Partimize gönül vermiş memleket sevdalıları ile birlikte Tek Yürek olarak Denizli’mize olan vefa borcumuzu ödemek için hiçbir bahaneye sığınmadan dünden daha fazla çalışmak için yolculuğumuza bugünden itibaren başlıyoruz. En güzel Makam Denizli’li hemşehrilerimizin gönlünde yer etmektir. Denizlimiz için Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

YÜCEL GÜNGÖR KİMDİR

1978 yılında Denizli – Karşıyaka mahallesinde doğdu..İlkokulu Karşıyaka İlkokulunda, ortaokulu Sevil Kaynak Ortaokulunda  ve lise öğrenimini Denizli Cumhuriyet Lisesinde  tamamladı. 2002 yılında Isparta SDÜ Su Ürünleri Mühendisi olarak mezun oldu.

Bir Tekstil firmasında İhracat-Pazarlama Yöneticisi olarak 15 yıl görev yaptı.. İngiltere’ de İngilizce eğitimi için 3 ay bulundu.. Şuan kendi firmasında Yurtdışı- İhracat –Pazarlama  işlerine devam etmektedir..

Evli, bir Kız iki Erkek olmak üzere Üç çocuk Babasıdır,..iyi derecede İngilizce biliyor..

Siyaset Geçmişi,

2004  yılında aktif siyasete AK PARTİ Denizli İl Gençlik Kollarında başladı..

2004-2007 AK PARTİ Denizli İl Gençlik Kolları

2008-2013 AK PARTİ  Merkez ilçe Yön. Kur. Üyesi

2013-2014 AK PARTİ Pamukkale İlçe Kurucu Yön.kur.üyesi

2014 – 2018 AK PARTİ  Merkezefendi İlçe Başkanı

2015- 2018  AK PARTİ Büyük Kongre Delegesi

2014 — AK PARTİ Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi