ADEM SUPÇİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Denizli, İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı Adem Süpçin’i Son Yolculuğuna Uğurladı

  • 03 Temmuz 2024 - 15:12
  • Son Güncelleme : 03 Temmuz 2024 - 15:15

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı ve Türk Ocağı Denizli Şubesi eski Başkanı Avukat Adem Süpçin, yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti. Süpçin, dün öğle saatlerinde Servergazi Fetih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye ailesi, sevenleri ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.


Amansız Hastalıkla Mücadele Etti

Bir süredir tedavi gören 44 yaşındaki Süpçin, geçtiğimiz Pazar günü fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ancak dün akşamüstü saatlerinde hastalığa yenik düşerek yaşamını yitirdi. Süpçin’in vefatı, ailesi, sevenleri ve Denizli'deki siyasi camiada büyük üzüntü yarattı.

Siyaset Dünyası Yasta

Adem Süpçin'in cenaze törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık ve birçok siyasetçi katıldı. Süpçin’in vefatı, siyasetin her kesiminden taziye mesajları ve başsağlığı dilekleriyle karşılandı.

Adem Süpçin’in ölümü, Denizli ve çevresinde derin bir üzüntü yarattı. Siyaset dünyasının önemli isimlerinden biri olarak anılan Süpçin’in hatırası, ailesi, dostları ve sevenleri tarafından yaşatılacak.

Yorumlar (1)

  1. Aybars Kalyoncuoglu
    • 03 Temmuz 2024 - 16:03

    Bir Türkçü gibi yaşadı,bir Türkçü gibi öldü. Kardeşim benim.