ACI DOLU HİKAYESİ YÜREKLERİ BURKTU

Acıpayam Alaattin Mahallesinde ailesi tarafından kayıp olarak resmi makamlara müracaat edilen Mehmet Bal intihar etmiş olarak bulundu. İntiharın ardından ise dram ortaya çıktı.

  • 20 Ağustos 2019 - 21:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Acıpayam Alaattin Mahallesinde ailesi tarafından kayıp olarak resmi makamlara müracaat edilen Mehmet Bal intihar etmiş olarak bulundu. 35 yaşındaki Mehmet Bal'dan önceki gün akşam satlerinde evinden ayrıldıktan sonra haber alamayan ailesi telefonuna da ulaşamayınca durumu resmi makamlara bildirdiler. Fakat acı haber bugün geldi. Kayıp Bal'ın cansız bedeni, Acıpayam Oğuz Mahallesi üzerinde Yunuspınarı mevkiinde kendisine ağaca asılı olarak bulundu.

İNTİHARIN ARDINDA BÜYÜK ACILAR

35 yaşında intiharı seçen Mehmet Bal'ın hayat hikayesi acılarla dolu çıktı. 1 ay önce evi yanan Bal'a talih bir türlü gülmedi.  Kardeşlerinden birini geçtiğimiz yıl bir kablo fabrikasında iş kazası sonucu kaybetti. Babası çocukken evi terk eden Bal'ın, eşininde engelli çocuğunu Bal'a bırakıp evi terk ettiği öğrenildi. Bal'ın ise bu yaşananlardan sonra mücadeleyi bırakıp intiharı seçtiği iddia edildi.