77 YAŞINDAKİ VELİ DEDE BARIŞ PINARI HAREKATINA GİTMEK İSTİYOR

Denizli'nin Bekilli ilçesinde 77 yaşındaki Veli Kocagöz, 'Barış Pınarı Harekatı'na gitmek istediğini söylemek için Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban'ın makam odasına çıktı.

  • 15 Ekim 2019 - 21:36
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan "Barış Pınarı Harekatı" başlatıldı. Harekatın başlamasıyla Denizli'nin Bekilli ilçesi Yeşiloba mahallesinde yaşayan 77 yaşındaki Veli Kocagöz 'Barış Pınarı Harekatı'na gitmek istediğini Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban'ın yanına giderek söyledi.

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, 77 yaşındaki Kocagöz'ün sözleri üzerine şu açıklamalarda bulundu, "Millet olarak kenetlendiğimiz,tek yumruk olduğumuz,bir olduğumuz bu günlerde böylesine mutluluk verici bir olay ile karşılaşmak beni ziyadesiyle memnun etti. Veli amcamın Barış Pınarı Harekatına katılma isteğiyle bana gelmesi,bizlere bir kez daha  milletimizin yedisinden yetmişine ne kadar cesur ne kadar vatansever olduğunu gösterdi. Burdan Barış Pınarı harekatında ki Askerlerimize ise de şu mesajı vermek istiyorum; Kahraman Mehmetciğimize,Güç kuvvet diliyorum, Ayağınız taşa değmesin dualarımız sizlerle." ifadelerini kullandı.

'Barış Pınarı Harekat'ına gitmek isteyen 77 yaşındaki Veli Kocagöz ise şu şekilde konuştu, "gerçekten Barış Pınarı Harekatı'na gitmek istiyorum ben. Vatanımın ve milletimin askerlerini çok seviyorum. 77 yaşındayım ve harekata gitmek istiyorum." dedi.

Haber: haberdenizli.com / Zekican Şenkaya