7 YILDIR KAYIP OLAN LEVENT İÇİN MÜGE ANLI'YA BAŞVURDULAR

Denizli'de 2013'te ailesi ile birlikte evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Levent Karaduman, 7 yıldır kayıp. Ailesi tarafından 3 yıl önce kayıp başvurusu yapılan Karaduman'a ne olduğu bilinmiyor. ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programına katılan Karaduman'ın ailesi çocuklarının bulunmasını istiyor.

  • 11 Haziran 2020 - 08:10
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi Ardıç Sokak'ta yaşayan Levent Karaduman'dan 7 yıldır haber alınamıyor. 2013 Nisan ayında evinden Havuzlu Çarşı'daki reklam ve tabela işi yapan dükkanına gitmek için çıkan 39 yaşındaki adam, o gün bu gündür kayıp. Ailesinin İstanbul'a olduğunu sandığı Karaduman için ailesi 3 yıl önce kayıp başvurusu yaptı. Aile, kayıp oğlunu bulmak için son olarak ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programına katıldı. Aile çocuklarının bulunmasını istiyor.

 ORTAĞI İSTANBUL'A GİTTİ DEDİ AMA GİTMEMİŞ

7 yıl önce çıktığı evine geri dönmeyen Karaduman'ın ortağı Ali Osman S.'nin Karaduman'ın İstanbul'a gittiği iddia ettiği ancak, Karaduman'ın İstanbul'a gitmediği öğrenildi.

YALAN MAKİNESİ OLARAK KAYITLIYMIŞ

Karaduman'ın boşandığı eşi Mesude Karaduman, eşinin telefonunda ortağının numarasının Yalan Makinesi olarak kayıtlı olduğunu söyledi. Karaduman'ın telefonunu da kaybolmasının ardından ortağı tarafından alındığı ve Ali Osman S.'nin bir süre telefonu kullandığı ortaya çıktı.

ORTAĞI  KARADUMAN'IN ARABASINI SATTI

Ali Osman S'nin telefonu kullanmakla kalmadığı aynı zamanda Karaduman'a ait arabayı satarak askerdeki abisine gönderdiğini söylediği ancak yapılan araştırmada banka aracılığı ile paranın gönderilmediği ortaya çıktı. Çelişkili ifadeler veren Ali Osman S'nin daha sonra ifadesini değiştirerek parayı elden verdiğini söylediği öğrenildi.

ANNESİ ELBİSELERLE TESELLİ BULUYOR

Karaduman'ın annesi ise 39 yaşındaki oğlunun bulunmasını istiyor. Oğlunun iş kurabilmek için evini sattığını belirten acılı anne, oğlunun elbiselerini koklayarak ağlıyor. Annesi babasının kayıp olduğu yıllarda öldüğünü söyledi.

AMCA KARADUMAN KONUŞTU

Amca Hayati Karaduman’da ortağı olduğu kuzenin Levent Karaduman’ın başın ne geldiğini çok iyi bildiğini iddia etti. Hayati iddialarını ise şöyle sürdürdü. “Ya kendisi yaptı ya da yapanları biliyor. Ali Osman, Levent’tin ölüsünden mi telefonu aldı yoksa dirisinden mi? telefonu 7 ay kullanıyorsun ve utanmadan telefonu telefoncuya satıyorsun. San bu senaryoyu kim çizdi. Bundan sonra bu oyunu oynayamazsın.”

GALERİCİ KONUŞTU

Müge Anlı Levent Karaduman’ın arabsını alan galericiye ulaştı. Galerici, “Aracı Ali Osman getirdi. Aracın kime aait olduğunu sordum o  da bana Ramazan Karaduman’a ait olduğunu söyledi. Ramazan Karaduman’ın evine gittik paraya ihtiyacını olduğunu söyledi ve aracı satın aldık. Aracın satışından paranın büyük kısmını Ali Osman aldı. Küsuratını da babası aldı.

NAZİLLİ’DE ESKİ SEVGİLİSİ OLDUĞUORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı’nın araştırmalarında Levent Karaduman’ın kaybolduğu gün Nazilli’deki eski sevgilisine gittiği öğrenildi. Mikrofon uzatılan eski kız arkadaşı ne zaman tanıştığını anlattı. Eski sevgilisi Karaduman'ın bulunması istedi "Kimsenin zan altın kalmasın" dedi.