300 PAKET BALYA SAMAN KAMYONLA BİRLİKTE KÜL OLDU

Denizli’de park halinde bulunan saman yüklü kamyon bir anda alevlerin esiri oldu. 300 paket balya ile küle dönen kamyonun yanma sebebi ise atılan maytap olduğu söylenildi.

  • 11 Mart 2019 - 08:55
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de park halinde bulunan saman yüklü kamyon küle döndü. 300 paket balya ile küle dönen kamyonun atılan maytap sonrası yandığı iddia edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yangın, Acıpayam ilçesinin Dodurga Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Önder K. saman satışı yapmak üzere 45 plakalı kamyonu ile Dodurga mahallesine geldi. Çarşı meydanında park halindeki saman kamyonundan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve jandarmaya haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kamyonu söndürmek için çaba harcadılar.

YANGININ SEBEBİ MAYTAP MI?

Küle dönen saman kamyonundaki yangının çıkış nedenini araştırılırken ortaya bir iddia atıldı. Buna göre 2. Amatör Küme D Grubu maçında deplasmanda Güzelyurtspor’u 9-2 ile geçen Dodurgalarspor’da kutlama yapan bazı taraftarların attığı maytaptan kamyonun alev aldığı iddia edildi. Jandarmanın soruşturması sürüyor.

TARAFTAR GRUBUNDAN TEPKİ

İddiaların asılsız olduğunu söyleyen taraftar grubu gece 23.00 sularına kadar kamera kayıtlarının incelendiğini kayıtlar neticesinde bir sonuç bulunamadığını söyledi.