3. BABAFEST BAŞLADI!

Denizli’nin Babadağ ilçesinde 22-23-24 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 3. BabaFest başladı. Babadağ’a ait birçok ürünün tanıtıldığı festivalde yarın toplu açış töreni ve konser Pazar günü ise Rahvan at Yarışları yapılacak.

  • 22 Ekim 2021 - 16:51
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin Babadağ ilçesinde BabaFest başladı. Bu sene üçüncüsü düzenlenen BabaFest’in ilk gününde standlar açıldı. 22-23-24 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 3. BabaFest için ilçe merkezine oyun alanı da kuruldu. Kurulan oyun alanında çeşitli oyunların bulunduğu lunapark oyuncakları bulunuyor. Bugünden itibaren ve festival boyunca hizmet verecek olan lunapark 31 Ekim’e kadar da ilçe merkezinde hizmet sunmaya devam edecek. Babadağ’ın tanıtılması amacıyla kurulan stantlarda Babadağ’da yapılan gıda ürünleri ve Babadağ tekstilinin ürünleri yer alıyor. Festivalin 2. gününde toplu açılış töreni ve Ayşe Dinçer konseri, üçüncü gününde ise Rahvan at yarışları yapılacak.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ise konuyla ilgili “Bu sene üçüncüsü yapılan BabaFest’te ilk günümüzdeyiz. İlçemize ait birçok ürünün tanıtımı festivalde kurulan stantlarda yer alıyor. Ayrıca günler öncesinden lunaparkı ilçemize kurduk. Bu alanda herkesin eğlenebileceği oyun alanları mevcut. Yarın ve sonraki günde ilçemizde festivalimiz devam edecek. Herkesi festivalimize davet ediyorum” dedi.