1 MAYIS'TA ALANDA, 14 MAYIS'TA SANDIKTA BİRLEŞELİM

EMEP'in Yeşil Sol Parti listesinden Denizli milletvekili adayı Havva Meşe, depremde sorumluluğunu yerine getirmeyenlerden hesap sormak için birleşme çağrısı yaptı.

  • 17 Nisan 2023 - 21:02
  • Son Güncelleme : 17 Nisan 2023 - 21:03

Emek Partisinin (EMEP) Yeşil Sol Parti listesinden Denizli milletvekili adayı Havva Meşe çalışmalarına başladı.Hatay’dan Denizli'ye taşınan depremzedeleri ziyaret eden Meşe, sorumluluğunu yerine getirmeyenlerden hesap sormak için 1 Mayıs'ta alanlarda, 14 Mayıs'ta sandıkta birleşme çağrısı yaparak Yeşil Sol Partiye oy istedi. 

EMEP Denizli İl Başkanı Mehmet Kırgız ve EMEP Denizli İl Örgütüyle birlikte 1 Mayıs ve 14 Mayıs çalışmaları için pazar yerleri ve emekçilerin yaşadığı semtlere giden Meşe, tek adam düzenine son vermek için birleşme ve mücadele çağrısı yaptı. Meşe, EMEP'in Deprem Değerlendirme Raporu'nu ve EMEP Göç ve Mülteciler Bürosu'nun hazırladığı Göçmen ve Mülteciler Açısından Deprem Raporu'nu depremzedelerle paylaştı.

“1 MAYIS'TAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE 14 MAYIS'A GİDECEĞİZ”

“1 Mayıs'tan aldığımız güçle 14 Mayıs'a gideceğiz” diyen Meşe, depremzedelere tek adamı göndermek için alanlarda birlikte mücadele etmeye çağırdı. Meşe, “Deprem suçlarının hesabını birlikte soracağız. Birleşirsek, mücadele edersek kazanırız. Emekçiler kazanacak, halklar kazanacak” dedi.