ZEYBEKCİ İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN PROGRAMINA KATILDI

Fox Tv'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının bugün ki konuğu, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi oldu. Zeybekci, İsmail Küçükkaya ile sosyal medya üzerinden gelen soruları yanıtladı.

  • 05 Şubat 2019 - 07:07
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programı bugün İzmir'de çekildi. İzmir programının konuğu ise Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci oldu. Bayraklı, Seyir Tepe'de İzmir manzarasına doğru yapılan program büyük ilgi gördü.

İZMİR'DEN İSTEĞİMİZ OYUNU İZMİR'E VERMESİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Zeybekci'ye yöneltilen İzmirli size neden oyunu versin sorusunun üzerine Zeybekci; "Ben İzmirli kardeşlerime bir parti, bir idioloji veya bir fikir üzerinden seslenmek istemiyorum. Ben İzmir'in oyunu şu yada bu partiye vermesini de söylemiyorum. İzmirli oyunu İzmir'e, İzmir'in geleceğine, İzmir'in çocuklarına vermeli." dedi.

7 ŞUBATTA PROJE TANITIMLARI YAPILACAK

7 Şubat tarihine hazırlandıklarını işaret eden Zeybekci, proje tanıtımlarını 7 Şubat'ta Balçaova'da yapacaklarını dile getirdi. İzmirli tüm vatandaşları davet eden Büyükşehir Adayı Zeybekci, İzmir'in yaralarını sarmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Programın tüm ayrıntıları ve kaydı birazdan Haberci Kuş ana sayfası üzerinden video galeri bölümünden yayınlanacaktır takipte kalın...