ZAFER BAYRAMI GURUR, ONUR VE COŞKU İLE KUTLANDI

Merkezefendi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümüne özel, Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Çok Sesli Korosu ile Türkiye'nin sevilen ismi Zeynep Casalini’nin sahne aldığı coşku dolu konserle kutladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bayramlarımız birlik ve beraberliğimizi her zaman pekiştiriyor. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

  • 31 Ağustos 2023 - 16:24
  • Son Güncelleme : 31 Ağustos 2023 - 16:29

Sanatsal ve kültürel faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi, önemli ve özel günleri en iyi şekilde kutlama geleneğini sürdürüyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılına özel çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği Merkezefendi’de zaferin coşkusu doyasıya kutlandı. Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Çok Sesli Korosu ile Türkiye'nin sevilen sanatçısı Zeynep Casalini’nin sahne aldığı konserde hem yöresel hem ulusal birbirinden güzel eserler seslendirildi. 80 kişilik sanatçı kadrosunun büyük emek vererek gerçekleştirdiği Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki konser yaklaşık 2,5 saat sürdü.


Vatandaşların, sanatçılarla birlikte eserlere eşlik ettiği konsere Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, katkılarından dolayı iş insanı Ümit Yelin’e plaket takdim etti.


“AKIL VE BİLİMLE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kazanılan destansı zaferden dolayı gururlu ve onurlu olduklarını belirten Başkan Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren milli bayramlarımızı coşkulu bir şekilde, hemşehrilerimizle yan yana, el ele kutluyoruz. Hemşehrilerimiz de bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Coşkumuz her geçen artıyor. Sosyal belediyecilik anlayışımızı hemşehrilerimizle birlikte ilmek ilmek işliyoruz. Ülke olarak içinde bulunduğumuz zorlu dönemde, bu bayram coşkusu biraz bizlere bu sıkıntıları unutturuyor, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Bu yıl aynı zamanda Cumhuriyet’in de 100. yılı. Bu bayramımızı da büyük bir coşkuyla, ilçemize yakışır bir şekilde kutlamak için hazırlanıyoruz. Bizler şanslıyız ki böylesine değerli bir orkestraya ve koroya sahibiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden öğretmenlerimizle güzel bir ekip olduk. Dört yıldır olduğu gibi ilçemizi akıl ve bilimle yönetiyoruz, yönetmeye devam edeceğimize de söz veriyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Katılımları için tüm hemşehrilerime de teşekkür ediyorum” diye konuştu.