YUKATEL MERKEZEFENDİ PASVAK’A EL VERDİ

Yukatel Merkezefendi Belediyesi, “Dünya Paylaşma Günü” nedeniyle (PASVAK) Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. PASVAK’ta ihtiyaç sahiplerine yemek yapmak için mutfakta kollarını sıvayan yeşil-siyahlı idareciler ve sporcular, ‘Kitabımı ve Oyuncağımı Paylaşıyorum’ etkinliğine de katkıda bulundu ve ihtiyaç sahipleri için çok sayıda basketbol topu ve oyuncak hediye etti.

  • 28 Kasım 2023 - 16:20
  • Son Güncelleme : 28 Kasım 2023 - 16:28

Her yıl Kasım ayının sonu ya da Aralık ayının ilk haftasına denk gelen ‘Salı’ günü kutlanan “Dünya Paylaşım Günü” unutulmadı. Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Yukatel Merkezefendi Belediyesi, “Dünya Paylaşım Günü” nedeniyle (PASVAK) Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Başantrenör Zafer Aktaş, basketbolcular; Vrenz Bleijenbergh, Rihards Lomažs, Berke Atar, Oktay Güneş ve Çağatay Özkan katıldı. Yukatel Merkezefendi Belediyesi ekibini (PASVAK) Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz ve yönetim kurulu üyeleri Kerim Çıralı, Nafiz Öz ve Abil Çetin ağırladı.


AŞÇILARA YARDIM ETTİLER, OYUNCAK HEDİYE ETTİLER

Etkinlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak olan yemekler için kolları sıvayan yeşil-siyahlılar mutfakta aşçılara yardımcı oldu. Yemeklerin servisinde ve taşınmasında mutfak ekibine yardımcı olan sporcular, farkındalık oluşturdu. ‘Kitabımı ve Oyuncağımı Paylaşıyorum’ etkinliğine de katkıda bulunan sporcular, ihtiyaç sahipleri çocuklar için oyuncak ve basketbol topu hediye etti. 


BAŞKAN TOPUZ’DAN TEŞEKKÜR

Ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden (PASVAK) Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz, “Basketbol Süper Ligi’nde bizleri gururla temsil eden Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nin tüm temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Başkan Veli Deveciler, hocamız Zafer Aktaş ve sporcular bu özel günde bizleri çok mutlu etti. Paylaşmanın ne demek olduğunu, güzelliğini hep hatırlamaya ve yaymaya çalışıyoruz. Bizler Denizli için paylaşmaya ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü bir nebze olsun güldürmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL”

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Başkanı Veli Deveciler, “Denizli’de yaptığı çalışmalarla her zaman takdir ettiğimiz PASVAK’ı ziyaret ettik ve çok mutlu olduk. Bu özel günde bir nebze de olsa destek vermeye çalıştık. Hocamız ve sporcularımızda burada farkındalık için bizlere eşlik etti. PASVAK’ın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Hayat paylaşınca güzel… Bu bağlamda sesimizi duyurmaya çalıştık. Burada yapılan çalışmalara emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Deveciler ziyaret sonunda, Prof. Dr. Topuz’a forma hediyesinde bulundu ve topu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.