YUKATEL MERKEZEFENDİ ÇALIŞMALARA START VERDİ

ING Basketbol Süper Lig ekiplerinden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te yeni sezon öncesi Asbaşkanlar Veli Tefenlili ve Gökhan Gökşin açıklamalard,a bulundu. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden kurmaylar, Denizli halkının gurur duyacağı bir takım kuracaklarını ifade ettiler.

  • 17 Haziran 2022 - 04:19
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettiği ING Basketbol Süper Lig’de adından sıkça söz ettiren Denizli temsilcisi Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te yeni sezon öncesi çalışmalar başladı. Maddi anlamda problemi olmayan yeşil-siyahlılarda basketbolculara ödemeler yapılırken, iddialı bir kadro kurulacağının mesajı verildi. Özellikle Denizli’de taraftarıyla bütünleşen ve rakiplerine kök söktüren Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’te yeni sezon öncesi Asbaşkanlar Veli Tefenlili ve Gökhan Gökşin umut dağıttı.

“Taraftarlarımız rahat olsun diyen” Asbaşkan Veli Tefenlili, “Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiğimiz ING Basketbol Süper Ligi’nde inişli çıkışlı bir performans göstersek de ligde kalmayı başardık. Bizim için büyük tecrübe oldu. Yeni sezonda hatalarımızdan dersler çıkararak yeni sezon çalışmalarına başladık. Bu sezon çok farklı bir takım izlettireceğiz. Herkesin içi rahat olsun” dedi.

Takıma gerekli takviyeleri yapacaklarını söyleyen Asbaşkan Gökhan Gökşin ise, “ İyi bir takım kuracağız. Takımdan ayrılan oyuncular oldu ancak daha iyilerini getireceğiz. Yeni sezon geçtiğimiz sezonlara oranla daha zor olacak. Avrupa’nın en iyi ligine sahibiz. Rekabetçi bir ligde mücadele ediyoruz. O yüzden Denizli’ye yakışır bir takım ortaya çıkacak. Hedeflerimiz var ve bunun için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bu sezon bizim için çok farklı geçecek. Maddi anlamda sorunumuz yok. Hedefimiz ligde kalmak” diye konuştu.