YORUM'LU GENÇLER BİRİNCİ OLDU

Denizli okullar arası masa tenisi turnuvasında Yorum Anadolu Lisesi yine birinci oldu…

  • 24 Aralık 2022 - 14:10
  • Son Güncelleme : 24 Aralık 2022 - 14:16

20-23 Aralık tarihleri arasında Denizli’de düzenlenen ‘Okullar arası masa tenisi müsabakası’nda  genç kızlar kategorisinde yarışan Yorum Anadolu Lisesi yirmi takım arasından birinci oldu.

Geçen yıl da Türkiye Genelinde düzenlenen masa tenisi turnuvalarında Denizli’yi temsil ederek, ilimizi üçüncülüğe taşıyan Yorum Anadolu lisesi öğrencileri, bu yıl da başarılarını sürdürerek birinci oldu.

Yorum Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Sabri Yıldız; "Masa Tenisi sportmenliğin ön plana çıktığı bir alandır. Heyecanlı geçen yarışmada  birinci olan öğrencilerimizi ve tüm sporcuları kutluyorum. 

Maçın en kritik anında rakibin topu, masanın uç kısmına hafif değdi ve hakemler bunu fark etmedi, öğrencimiz hakemleri uyararak kararı rakibinin lehine düzelttirdi. Öğrencimizin bu davranışı bizi gururlandırdı. Davranışıyla sporda centilmenliğin ne kadar önemli olduğunu herkese gösteren öğrencimizi özellikle bir kez daha tebrik ederim.  ‘Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim’ diyen Atatürk’ün izinde, çok daha güzel sonuçlar için çalışmalara devam edeceğiz ve İlimizi Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.