YORUM TÜRKİYE'DE DENİZLİ'Yİ TEMSİL EDECEK

Liseler arası Masa Tenisi Turnuvası A Kategorisinde, Denizli Tev Anadolu Lisesi ile karşılaşan Yorum Anadolu Lisesi birinci oldu. Bu sonuçlara göre Liseler arası masa tenisi A kategorisinde; Özel Yorum Anadolu lisesi birinci olurken, Tev Anadolu lisesi ikinci, 15 Temmuz Anadolu Lisesi üçüncü sıraya yerleşti.

  • 05 Aralık 2021 - 11:01
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

2 - 3 Aralık'ta Pamukkale Üniversitesi Spor salonunda düzenlenen Liseler arası Masa Tenisi Turnuvası A Kategorisinde başarı sağlayan Yorum Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye'de Denizli'yi temsil edecek.

Yorum Anadolu Lisesi öğrencilerinden Nisanur Dersal, Cennet Demirci ve Elif Saba Sargut kazandıkları başarıyla, önümüzdeki günlerde Denizli'yi Türkiye karşılaşmalarında temsil edecekler.

Yorum Anadolu Lisesi Kurucusu Sabri Yıldız; ’Salgın sonrası yapılan müsabakalarda başarılı olan öğrencilerimizi kutluyorum. Türkiye müsabakalarında İlimizi temsil edecek sporcularımız şimdiden hazırlıklara başlayacaklar. Öğrencilerimiz Denizli’yi temsil etmenin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirecekler. Yorum Eğitim kurumları olarak, akademik başarılarımızın yanında spor ve sanatta da öğrencilerimizin başarılarına önem ve destek veriyoruz’ dedi.