YILMAZ'DAN 29 EKİM MESAJI

MHP PAMUKKALE İlçe Başkanı Av.Mehmet Ali YILMAZ 29 Ekim Cumhuriyetr

  • 28 Ekim 2019 - 14:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

MHP PAMUKKALE İlçe Başkanı Av.Mehmet Ali YILMAZ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Bayramını aynı aşkla aynı heyecanla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Milletimizin dünyaya karşı onurlu dik duruşunun adı Cumhuriyettir. Halkımız tek bir vücut olmuş memleket ruhu ile sayısız zafere imza atmış,sayısız siyasi ve iktisadi saldırıyı bertaraf etmiştir. Aslında Cumhuriyet,bizi biz yapan ve bizi birarada tutan yegane unsurların başında geliyor.Karar da söz de Aziz ve Asil Milletimizindir şiarı yol haritamız olmuştur.Bin yıldır üzerinde yaşadığımız bu topraklar Türk vatanıdır ve milletimizin kanıyla,canıyla tescil edilmiştir.

Milli mücadelenin zaferle sonuçlanmasının arkasındaki sır; Millet olarak yekvücut olmaktır.

Mustafa Kemal önderliğinde bir ulusun yeniden şahlanması tüm dünyaya büyük mücadele örneği olmuştur.Milli iradenin siyasal, sosyal,toplumsal,ekonomik ve kültürel her alanda yansıması ve söz sahibi olmasının temelinde: Atatürk ilke ve inkılaplarının tartışılmaz gücü yatmaktadır. Müşterek idealler, hedefler: Ulusumuzun her zorluk karşısında dimdik durmasını ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti idealine kararlılıkla yürümesini sağlamıştır.Millet iradesine yegane bağlı demokrasi zaman zaman kesintiye uğratılmaya çalışılsa da,yıkılmaz ve sarsılmaz milli gücümüzle her daim bertaraf edilmiştir ve edilecektir.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını,tüm şehitlerimizi rahmetle,minnetle ve şükranla yadediyorum.Asil Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum.Devletimiz daim Milletimiz kaim olsun!.”