YILBAŞI GECESİ ÖLÜMLE BİTEN OLAYDA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Denizli'de yılbaşı gecesi yaşanan trajik olay sonucunda 1 kişi tutuklandı.

  • 03 Ocak 2020 - 15:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Güzelköy Mahallesi'nde 1 Ocak'ta yılbaşı eğlencesi düzenlenen evde korkunç bir olay yaşanmış ve yaşanan olay sonucunda henüz 26 yaşındaki diş hekimi Betül Karaayvaz'ın ölmüştü. Eğlencenin sabahında evde bulunan S.A.Y. ve R.K.Y isimli iki kişi ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yaşanan olayın sonrasında soruşturma kapsamında emniyet ekipleri, evde bulunan B.T, Ö.D.A. ve Nurullah T'nin ifadesine başvurdu.

Emniyetteki işlemlerinin sonrasında B.T. ve Ö.D.A. serbest bırakıldı, Nurullah T. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFADEDE UYUŞTURUCU İTİRAFI

Nurullah T'nin polise verdiği ifadeye göre, 31 Aralık gecesi arkadaşlarının kendisini arayarak parti yapacaklarını bildirdiklerini, yanlarına giderken Karşıyaka Mahallesi'nde tanımadığı bir şahıstan uyuşturucu aldığını öne sürdüğü öğrenildi.

Nurullah T ifadesinde, satan kişinin tarifi üzerine uyuşturucuyu ezerek toz haline getirdikten sonra burnuna çekerek aldığını, evde bulunan E.D, B.Ç, V.T, B.T, S.A.Y, Ö.D.A, R.K.Y. ve ölen Betül Karaayvaz'ın da aynı uyuşturucudan kullandıklarını, ev sahibi B.T'nin yaptığı ev yapımı içkiyi de içtiklerini belirtti.

Ölen Karaayvaz ile S.A.Y. ve R.K.Y'nin gece saatlerinde uyuşturucudan bir kez daha kullandıklarını öğrendiğini, bu kişileri sabah kalktıklarında uyanmaması sonucu Nurullah T'nin, ağzında köpük ya da sakız gibi bir madde bulunan Karaayvaz'a nefes aldırmak için çaba sarfettiklerini ancak başarılı olamadıklarını, sağlık ekipleri eve geldiğinde de öldüğünü öğrendiklerini anlattığı öğrenildi.

Soruşturmanın derinleştirilmesi sonucu evde bulunan kişilerden kan ve idrar örneklerinin sonuçlanması bekleniyor.