YENİ DÖNEME İLK HAZIRLIK E-DÖNÜŞÜM SEMİNERİ

DSMMMO Değişim Grubu Başkanı Necdet Bardan, ülkemiz de yeni başlayacak olan E-dönüşüm konusunda bilgilendirmek için bir toplantı düzenliyor. Mükelleflerin ve meslek sahibi arkadaşlarının bilgilendirilmesi için Nortpoint Otel’de bir toplantı düzenliyor.

  • 11 Aralık 2019 - 13:26
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Önümüzdeki Cuma günü Nortpoint otelde düzenlenecek olan E-dönüşüm toplantısı  konusunda bilgi veren DSMMMO Değişim Grubu Başkanı Necdet Bardan, “Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de Maliye Bakanlığı tarafından E-dönüşüm süreçlerinin işleyebilmesi için yapılan kanun düzenlemelerinin 2020 yılından itibaren geçerli olacağı belirtilmiştir. Biz Oeğişim gurubu olarak, yeni yürürlüğe girecek olan bu E-dönüşüm uygulamalarının ve konuyla ilgili yazılımların anlatılacağı bir seminer düzenledik. Seminerimize tüm mesleştaşlarımız ve mükelleflerimiz davetlidir” dedi.

13 Aralık saat 10.30’da Nortpoint Otelde düzenlenecek olan seminer konusunda DSMMMO, Değişim Gurubu Başkanı Necdet Bardan tarafından yapılan davet açıklamasında daha sonra şöyle denildi;

“Değerli Arkadaşlar MERHABALAR,

Yıl sonunun yakınlaşması ve 509 NOLU  Tebliğ gereği  E-DÖNÜŞÜM SÜRECLERİYLE İLGİ SÜRELER DARALMAYA BAŞLAMASI VE MÜKELLEFLERE DOGRU BİLGİLENDİRME YAPILMASI VE UYGULAMANIN YÖNTEMİN  NASIL OLACAGIYLA İLGİLİ BU SÜRECİN YAKIN TAKİPCİSİ VE YAZILIM FİRMASI OLAN LOGO TARAFINDAN UYGULAMALI ; E-DEFTER, E FATURA, E-ARŞİV, E-BELGE (E-ARŞİV FATURA), E-SERBEST MESLEK MAKBUZU, E-İRSALİYE KONULARINDA UZMAN EGİTMEN TARAFINDAN MESLEKTAŞLARIMIZA VE STAJERLERİMİZE, ŞİRKETLERİN FİRMALARIN ÖN MUHASEBESİNDE ÇALIŞANLARINDA KATILABİLECEKLERİ ÜCRETSİZ EGİTİM SEMİNERİ DÜZENLENMİŞTİR.