YAVRU KEDİYİ CANLI CANLI KESMİŞLER

Denizli’de Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde sağ ön bacağı kesilmiş, çenesi kırılmış 3 aylık yavru kedi bulundu. Hemen veteriner hekime götürülen kedi, 3 gün önce öldü. Kedinin sağ ön patisinin alt ve üst kısımlarında kesici alet izi bulunduğu öğrenildi. Polisin soruşturması sürerken, hayvan severler kediyi bu hale getiren caniyi bulmak için para ödülü koydu.

  • 21 Haziran 2021 - 14:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Olay, geçtiğimiz hafta Pamukkale ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sempati Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Hasret Yılmaz, sabah saatlerinde işyerine gittiği sırada miyavlama sesi duydu. Sese doğru ilerleyen Yılmaz, yaralı halde bulduğu yavru kediyi Veteriner Hekim Can Ercan’a götürdü. Burada yapılan ilk muayenede 3 aylık yavru kedinin bacağının kopuk ve çenesinin kırık olduğu tespit edildi.

SAĞ ÖN PATİSİ KESİLMİŞ GİBİ…

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede araştırma yapmasına rağmen kediyi kimin buraya bıraktığı konusunda kesin bilgiye ulaşamadı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, kedinin yapılan ilk incelemesinde sağ ön patisinin üst ve alt kısmında neşter gibi kesik izlerinin bulunduğu tespit edildi.

YAPANI GÖRENE PARA ÖDÜLÜ

Kediyi bulan ve veterinere götüren Sempati Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Hasret Yılmaz, “Geçen hafta kediyi o halde görünce şok oldum. Hemen tedaviye götürdüm ama geçtiğimiz Cuma günü kediyi kaybettik. Veteriner hekim kesin bir karar veremedi ancak neşter izleri kesilmiş olma yolunu daha da kanıtlıyor. Biz kediye bunu yapanı bulmak için çalışma başlattık. Kediyi bu hale getireni ihbar edene para ödülü vereceğiz” dedi.