YAŞATÜRK, IŞIKLI GÖLÜ'NDE KURAKLIĞI GÖSTEREREK

İYİ Parti'nin Denizli ilinden milletvekili adayı olan genç siyasetçi Nazlı Yaşatürk, memleketi Çivril ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Yaşatürk, köy köy dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinleyip, onlarla sohbet etti.

  • 21 Nisan 2023 - 20:41
  • Son Güncelleme : 21 Nisan 2023 - 21:10

İYİ Parti politikalarını anlatan Yaşatürk, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Yaşatürk, partisinin ekonomik politikaları, eğitim, sağlık, tarım ve diğer konulardaki görüşlerini paylaştı.


Nazlı Yaşatürk, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Benim için en önemli şey halkımızın derdi. Meclis yolunda, Çivril ilçemizdeki vatandaşlarımızın sorunlarının dile getirilmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.


Yaşatürk'ün ziyaretleri, vatandaşların genç siyasetçiye olan ilgisiyle karşılandı. İYİ Parti'nin genç ve dinamik kadroları arasında yer alan Yaşatürk, seçimlerde gençlerin ve kadınların temsilini sağlama hedefiyle yola çıktığını belirtti.


IŞIKLI İYİ OLACAK

Genç siyasetçi aynı zamanda memleketi Çivril’in cenneti olan Işıklı Gölü’nde de çektiği videoyla dikkatleri üzerine çekti. Av. Nazlı Yaşatürk Işıklı Gölü’nde oluşan kuraklığı göstererek “IŞIKLI İYİ OLACAK” sözü verdi.