YAŞAK AŞKIN DENİZLİ DETAYI

Yasak aşkını canlı yayında itiraf eden ve aşk yaşadığı kadını babası ile nikahlayan Ömer Tarım'ın, sevgilisi ile 6 ay boyunca Denizli'ye kaçarak yaşadığı ortaya çıktı.

  • 08 Ekim 2020 - 07:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına dün katılan Meryem Tarım’ın iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Kocasının yabancı uyruklu bir kadınla aşk yaşadığını ileri süren Meryem Tarım’ın eşi Ömer Tarım’ı Esra Erol ortaya çıkardı. Canlı yayına bağlanan Ömer Tarım, tüm iddiaları kabul ederek yabancı uyruklu sevgilisi ile beraber olduğunu söyledi. Öte yandan sınır dışı edilmemesi için de 75 yaşındaki babası ile nikah yaptırdığını itiraf etti.

DENİZLİ’YE KAÇMIŞ

Canlı yayına Konya’dan bağlanan Ömer Tarım, Özbek sevgilisi ile yasak aşkını eşinin bildiğini söyledi. Tarım, “Eşim onunla sürekli görüşüyordu. Varlığından haberdardı. Boşanmak istedim ama boşanmadı. Bende sınır dışı edilmemesi için babam (Celil Tarım) ile resmi nikah kıydırdım. Babam hep yanımızda oldu. Beni anlayışla karşıladı” dedi. Tarım’ın bu itirafı canlı yayındakilerin büyük tepkisini çekerken, evli adamın Özbek sevgilisi ile önce Konya’da ev tuttuğu, eşinin baskısı üzerine Denizli’ye kaçtığı ortaya çıktı. Tarım ve Özbek sevgilisinin 6 ay Denizli’de yaşadığı öğrenildi.