YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Denizli İYİ Parti'nin çiçeği burnunda Denizli il başkanı Raziye Akışık, 3 haftalık il başkanlığında 10 ilçeye ziyarette bulundu. Gece gündüz demeden sahada vatandaşlarla bir araya gelen il başkanı Akışık Haberci Kuş'a yaptığı açıklamada "Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz" dedi.

  • 05 Ağustos 2020 - 11:17
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Denizli'nin yeni il başkanı Raziye Akışık, siyasete hızlı başladı. İlçe gezilerine tempo kaybetmeden devam edek Akışık, Haberci Kuş'un sorularını yanıtladı. Mazbatasını aldığı günden beridir neredeyse 10 ilçe ziyaretinde bulunan Akışık, sürecin ayrıntılarını Mehmet Özden'e anlattı. "Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz" diyen Başkan Akışık, Denizli'de kapısını çalmadığımız bir tek vatandaşımızı bırakmayacağız dedi.

Denizli'de İYİ Parti kongre sürecinden sonra hızlı bir çalışma başlattı. İlk olarak üye kayıtlarını vatandaşın ayağına götüren İYİ Parti Denizli'de Başkan Akışık, alışılmışın dışında bir süreci başlatıyoruz ve her günümüzü vatandaşlarımız ile birlikte geçiriyoruz dedi.

Akışık, "Bizler başka partiler gibi değiliz. Yatıp yatıp son gün seçime start verildi diye vatandaşımızın ayağına gitmeyeceğiz. Yarın seçim olacakmış gibi her günümüzü vatandaşlarımızla birlikte geçireceğiz. Bu durumdan rahatsızlık duyanların da farkındayız. Fakat rahatsızlıkları her geçen gün artacak. Siyaset artık olması gerektiği gibi yapılacak" dedi.

Başkan Akışık; "Yaklaşık 3 haftadır il başkanlığı koltuğunda oturduğum süreçte 10'a yakın ilçemize ziyarette bulunduk. Esnafın, köylünün halini hatırını soruyor onların derdini dinliyoruz. Seçim süreci dediğiniz süreç kısa bir döngü değil. Son dakika seçim belli oldu hadi vatandaşa ziyarete gidelim anlayışında değiliz. Vatandaşımıza samimiyetsiz bir tavırla gitmek bizim en son isteyeceğimiz şey. O il binamızda değil sürekli vatandaşlarımızla iç içeyiz" dedi.