YARIN SEÇİM OLSA BİZ BUNA HAZIRIZ!

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizli basınının temsilcilerini Babadağ ilçesinde ağırlayarak göreve geldiği günden itibaren yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Aynı zamanda başkan Atlı gazetecilerden gelen soruları da yanıtsız bırakmadı.

  • 25 Haziran 2021 - 05:45
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı gazetecilerle bir araya gelerek pandemi döneminde yapılan çalışmaları ve ilçeye kazandırılan projeleri anlattı. Başkan Atlı konuşmasında "Babadağımızın önümüzdeki süreçte ilk 5 ilçe arasında olmasını hayal ediyoruz" dedi. 

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ilçeye kazandırdığı Dağ Restaurant’ta gazeteciler ile buluştu. Basın toplantısına Ali Atlı'nın yanısıra CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz, İYİ Parti Babadağ İlçe Başkanı Ayşen Yümsek ve belediye meclis üyeleri katıldı. Gazetecilerle birlikte kahvaltı yapan Başkan Atlı ardından Babadağ'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

YARIN SEÇİM OLSA BİZ BUNA HAZIRIZ

276 CHP’li belediye başkanının katılımıyla Gaziantep'te gerçekleşen ve üç gün süren Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılan Başkan Atlı gazetecilerden gelen sorular üzerine değerlendirmelerde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçimi dile getirmesiyle başlayan gündemi ise değerlendirmeye aldıklarını ve yarın seçim olsa buna hazır olduklarını dile getirdi.

Çalıştay'da yerel yöneticiliğin öneminin sıkca vurgulandığını belirten Başkan Atlı; "Genel Merkezimiz tarafından organize edilen bu çalıştaylar her zaman oldukça verimli geçiyor. Orada belediyecilik anlamında yapılabilecekleri konuşup diğer belediyelerimizden örnekler alabiliyoruz ya da diğer belediyeler bizim çalışmalarımızdan örnek alabiliyor. Ayrıca yapılan çalıştayda vatandaşlarımızın taleplerini karşıladığımız ölçüde başarılıyız dedik, çünkü zaten ülkemiz ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyor ve hergün bir skandal niteliğinde olayla sarsılıyor. En azından bizler yerel yöneticiler olarak vatandaşlarımızı yaptığımız projelerle hak ettikleri hizmeti veriyoruz. Onlara sosyal belediyecilikle hizmetler sunuyoruz." ifadelerini kullandı. 

Aynı zamanda Başkan Atlı, erken seçim çağrıları yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Millet İttifakı'nın bu konuda sıkı bir çalışma yaptığını dile getirerek; "yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğiz" dedi.