YARIN DAHA DA GÜZEL OLACAK

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Şirinköy Mahallesi’ndeki hemşerileri ile buluştu. 5 yıllık süreçte gerçekleştirilen hizmetleri ve projeleri anlatan Başkan Subaşıoğlu, “2014 yılında sizlerin desteği ile göreve geldik. İlk andan itibaren Merkezefendimiz için, Merkezefendililer için çalıştık. Arkamıza dönüp baktığımızda birbirinden değerli hizmetler ve vizyon projeler kazandırdığımızı görüyoruz. Merkezefendi’nin yarını, yeni hedeflerimiz ve yeni projelerimizle bugünden de güzel olacak. 2019-2024 dönemimizde buna hep birlikte şahit olacağız” dedi.

  • 05 Şubat 2019 - 14:47
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Şirinköy Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyarete AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ve mahalleliler katıldı. Merkezefendi Belediyesi olarak ilçeye kazandırılan projeleri ve yapılan hizmetleri tek tek anlatan Başkan Subaşıoğlu, gelecek dönemde yapılacak projelerin de şimdiden hazır olduğunu belirtti. Subaşıoğlu, “Sizlerle beraber çıkmış olduğumuz bu yolda Merkezefendimiz adına ilk andan itibaren güzel işler yaptık. Hep beraber karar verdik. Sizlerin düşüncüleri, fikirleri ve talepleri üzerine çalıştık. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan 50 mahallemize de eşit hizmet verdik. Merkezefendili her bir vatandaşımız bizim için değerli ve önemli. Önümüzdeki dönem de sizlere hizmet etmek anlamında her türlü çalışmayı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

“VİZYON PROJELERİMİZİN DEVAMI GELECEK”

2018 yılının Merkezefendi için açılış yılı olarak geçtiğini belirten Başkan Subaşıoğlu, “2014 ve 2015 yılında sağlam temeller atmak için çalıştık. 2016 ve 2017 yıllarında birbirinden önemli sosyal ve yapısal projeler gerçekleştirdik. Bizim için 2018 yılının anlamı bir başka. Çünkü 2018 yılı Merkezefendi için açılış yılı olarak geçti. Sırasıyla Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nu, Ornaz Vadisi’ni, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yürüyüş Yolu’nu, Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nı, Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu ve Engelsiz Yaşam Akademisi’ni ilçemize kazandırdık. Bu dönemki vizyon projelerimizin son halkası Merkez Kütüphanemiz olacak” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu konuşmasına, “Fiilen hizmet veren ama henüz resmi açılışını yapamadığımız projelerimiz de var. Onların da inşallah en kısa süre içerisinde açılışını sizlerle beraber gerçekleştireceğiz.  Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Merkezefendimiz için, Merkezefendililer için çalıştık. Arkamıza dönüp baktığımızda birbirinden değerli hizmetler ve vizyon projeler kazandırdığımızı görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de vizyon projelerimizin devam gelecek. Merkezefendi’nin yarını, yeni hedeflerimiz ve yeni projelerimizle bugünden de güzel olacak. 2019-2024 dönemimizde buna hep birlikte şahit olacağız” diyerek devam etti.

“ŞİRİNKÖYÜMÜZE GEREKEN YATIRIMLARIMIZI YAPTIK, YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Şirinköy Mahallesi’ndeki hizmetleri anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ kapsamında Şirinköy Mahallemizde yol çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yol açma, asfaltlama ve kilit taş gibi çalışmaları sayesinde bu mahallemizde toprak yol kalmadı. Mahallemizin tamamına asfalt dökümü gerçekleştirdik. Çocuklarımızın güvenli bir alanda sporla ilgilenmesi adına Zehra-Suna Manasır İlkokulu’nun bahçesine halı saha kazandırdık. Mahalle Muhtarımız Mehmet Emin Ataş ile iletişim kurarak mahallemizde yapılması gereken işlemleri konuşuyoruz ve sonuca bağlıyoruz. Merkezefendimizin, Denizlimizin en güzel mahallelerinden biri olan Şirinköyümüze gereken yatırımlarımızı yaptık. Önümüzdeki dönemde de bu hizmetler devam edecek” dedi.

“BİRBİRİNDEN DEĞERLİ BİRÇOK PROJE İLÇEMİZE KAZANDIRILDI”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ise, “2014 yılından itibaren Merkezefendimizde yapılan hizmetlere hepimiz şahit olduk. Birbirinden değerli birçok proje ilçemize kazandırıldı. Sosyal hizmetlerden yapısal hizmetlere kadar birbirinden farklı birçok alanda başkanımız, belediyemiz çalışmalar gerçekleştirdi. AK Parti belediyeciliği anlamında Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu icraatlarını hayata geçiriyor. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için, desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.