YAPARSIN AŞKIM'I DENİZLİLİ ÇİFT KAZANDI

Ekranların reyting rekortmeni yarışma programı Yaparsın Aşkım kazananı Denizlili Nezaket – Kemal Kaya Çiftti oldu.

  • 16 Haziran 2019 - 14:22
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Heyecan ve eğlencenin eksik olmadığı Yaparsın Aşkım, İlker Ayrık'ın kendine has sunumuyla 131. Bölümü dün Fox TV’de ekranlara geldi. Arabayı kazanmak için finalde Denizlili Nezaket ve Kemal ile Mehmet ve Çağla çifti yarıştı.

DENİZLİSPOR FORMASI

Yaparsın aşkın babalar gününe özel bölümünde Denizlili çift çocuklarıyla birlikte programa katıldı. Programda Kemal Kaya, İlker Ayrık’a “9 yıllık şampiyonluğumuzu kutladık bu yıl, Denizli’den babalar günü hediyesi” diyerek forma hediye etti. Üzerinde 20 rakamı yazan formayı kaldıran Ayrık, teşekkür ederek,  Süper Lig de başarılar diledi.

TANIŞMA HİKAYESİ GÜLÜMSETTİ

Denizlili çiftin,  evlenme hikayeleriyle de izleyicileri gülümsetti. Messanger’da tanışarak evlendiğini söyleyen Kaya çifti, Kemal Kaya’nın rastgele adres eklerken Nezaket Kaya’yı eklemiş, ardından çift 2 kere görüştükten sonra evlenme kararı almışlar. Tanıştıktan sonra 3 ay içinde düğün yaptıklarını söyleyen Denizlili çifttin tanışma hikayesi izleyenleri gülümsetti.

Kıyasıya bir rekabete sahne olan programda hediye arabanın sahibi, Denizlili çift oldu. Heyecan dolu bir final oyununu kazanan çiftin sevinci görülmeye değerdi.