VAZGEÇİLMEZ YEMİNLE 50 YIL

21. dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili Ali Keskin MHP'nin 50. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Keskin; " Türk milliyetçilerinin umudu, Türkiye Cumhuriyetinin garantisi ve bekçisi Milliyetçi Hareket partisi, 50 yıl önce bugün bir güneş gibi doğarak, gün geçtikçe büyüyerek genişleyen, büyük bir harekete dönüşen meydanlara sığmayan büyük bir kutlu sevdaya dönüşmüştür" dedi.

  • 09 Şubat 2019 - 14:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

MHP 21. dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin'in açıklaması şu şekilde devam etmektedir:

Ülkümüz Türklük ve Türk milletidir, Gayemiz Türkiye cumhuriyetinin bekasının sağlanmasıdır. Yeminimiz budur, vazgeçilmezdir, yolumuz uzun ve çetindir. Ülkü yolunda partimiz, 50 yılda haksızlıklara karşı yılmadan çok çetin mücadeleler vermiştir. Ülkücülerin gayesini Sayın Genel Başkanımız şöyle anlatmaktadır;

"Bir ülküdür bizimkisi, gözünü Kızılelma’ya çeviren, gönlünü Turan’a veren, Türklüğün gururunu İslam’ın ahlakıyla birleştiren. Bir ömürdür bizimkisi, yarım asrın kucağında, imanın ocağında, irfanın yuvasında nice Türk ve İslam asırlarının miras ve emanetlerini fedakârlıkla buluşturan."

Türk milleti var oldukça milliyetçi ülkücü hareket varolacak, her dönemde yüklenmiş olduğu misyonu eksiksiz yerine getirecektir.
Bu vesile ile milliyetçi ülkücü haraketin 50.yılını kutluyor, Cenabı Allah tan,ihanetlerden,iç ve dış düşmanların her türlü saldırılarından uzak,birlik ve beraberliğimizin daim olduğu nice 50.yıllara ulaştırmasını niyaz ediyorum.