VATAN PARTİSİ TÜM ADAYLARINI AÇIKLADI

Vatan Partisi Denizli örgütü tüm ildeki tüm adaylarını açıklayarak seçimlere hazır hale geldi. Vatan Partisi İl binasında daha önce açıkladığı adaylarla birlikte diğer ilçelerdeki adaylarını da açıkladı.

  • 08 Şubat 2019 - 12:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Vatan Partisi Denizli’de daha önce Büyükşehir için Mustafa Güleç, Pamukkale için Müzeyyen Susar, Merkezefendi için Elif Çobanoğlu, Acıpayam için Ramazan Tekin, Baklan için Adil Ünalan, Çal için Hasan Hüseyin Yeşiltaş, Honaz için Ahmet Gündüz ve Tavas için Ali Kabalay’ı aday göstermişti.

Bugün de Babadağ için Ali Direnç, Beyağaç için Sıddık Ertürk, Bozkurt için Halis Özkan, Çameli için Muhterem Çetin, Çardak için Mesut Yılan, Çivril için Nevzat Erim, Kale için Kadir Horzum, Sarayköy için Hüseyin Kara ve Serinhisar için Yaşar Kaya’nın adaylıkları açıklandı.

SİYASETTEKİ KIBLEMİZ HALKTIR.

Aday tanıtım toplantısında konuşan İl başkanı İbrahim Kasapoğlu, bugün partimizin Denizlimizde geriye kalan bütün adaylarını açıklıyoruz. Böylelikle vatan partisi Denizli’nin bütün ilçelerinde seçime katılıyor. Her maçın bir yıldızı vardır. Her seçimin de bir sürprizi vardır. Bu seçimin sürprizi Vatan Partisi olacaktır. Çünkü artık bu böyle gitmez. Vatan Partisinin günleri gelmiştir. Türkiye’nin vatan Partisine büyük ihtiyacı vardır. Partimiz yapar, biz yaparız, başkaları yapamaz. Çünkü bizim hiçbir güce bağımlılığımız yoktur. Hiçbir güçten korkmayız. Vatan Partisinin tek kaynağı halktır. Halkın sorunları bizim için emirdir. Partimizin ibadetteki kıblesi Kabe ise, siyasetteki kıblesi halktır. Halkın dışında bir otorite tanımayız. Partimiz Denizli’de bütün seçmenlerin karşısına çıkarak şunu diyor. “Ey Denizlililer, Vatan savaşı var, doğru. Ekonomik kriz var, doğru. Zorluklar var, doğru. Ey zorluk geleceğin varsa göreceğin de var. Çünkü Vatan Partisi var. Korkmuyoruz sizden.” dedi.
Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç de, aday olarak sahaya indiğini ve üç gündür Denizli Halkı ile buluştuğunu belirterek sanki bir özlemle beklendiklerini, devrimci partilerin zor zamanlarda halka seçenek oluşturduğunu söyledi.