VATAN PARTİSİ PEKER BULUŞMASINDA DENİZLİ'DEN BİR İSİMDE VARDI

Sedat Peker, Vatan Partisi İstanbul İl yöneticileriyle yemek yedi. Vatan Partisi İl Yöneticisi Bora Çelik, "Güzel bir anı bırakalım" notuyla Peker'le birlikte fotoğrafını paylaştı. Çelik'in yanında Denizli'nin de yakından tanıdığı bir isimde vardı.

  • 27 Kasım 2019 - 11:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Geçmişte organize suç örgütü liderliğinden yargılanıp hüküm giyen Sedat Peker, Denizli'de uzun zaman görev yapan, Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen ve partinin İstanbul Örgütlenme Büro Başkanı Bora Çelik ile Karaköy’de Mahkeme Lokantası'nda yemek yedi.

Vatan Partisi İstanbul Örgütlenme Büro Başkanı Bora Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden buluşmaya ilişkin fotoğrafı “Güzel bir anı bırakalım” notuyla paylaştı.

Peker, Güneydoğu'da yaşanan sokağa çıkma yasakları ve çatışma ortamı neticesinde yaşanan hak ihlallerine ilişkin imza kampanyası düzenleyerek, “Bu suça ortak olmayacağız” diyen Barış İçin Akademisyenler inisiyatifiyle bir araya gelen 1128 akademisyene "Sözde aydınlar çanlar ilk önce sizim için çalacak; oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız!” demişti.

CEM DİKMEN KİMDİR?

19 Ağustos 1991 yılında Tokat Turhal'da doğan Cem Dikmen, Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi son sınıf öğrencisi.


Türkiye Gençlik Birliğinde 2009 yılından beri mücadele ediyor. Lise yıllarında TGB'ye katılan Dikmen ilk olarak Manavgat TGB Kurucu Başkanlığı görevini aldı. Pamukkale Üniversitesi'nde okuduğu dönem içerisinde Pamukkale Üniversitesi Düşünce Kulübü Başkanlığı'nı da yürüttü.

Dikmen, Denizli il merkezinde görev almaya başladığı dönemde ki ilk görevi TGB Denizli İl Sekreterliği oldu. Daha sonrasında TLB Denizli Liseli Sorumluluğu ve TGB Denizli İl Başkanlığı görevinde mücadelesini sürdürdü.

İl merkezinde farklı görevlerde bulunan Dikmen, görevleri başarıyla sürdürdükten sonra TGB'nin genel merkezinde Genel Merkez Akıl Fikir Kulübü Başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. TGB'nin olağanüstü genel kongresinde ise oybirliği ile genel başkanlık görevine seçildi.