VAREL'DEN BİR BAŞARI DAHA

Daha önce İstanbul'da katıldığı uluslararası yarışmada ikincilik ve üçüncülük ödülleri Denizli'ye dönen Denizlili dövme sanatçısı ve heykeltraş Ozan Varel Marmaris uluslararası Tattoo Festival’in bireysel avangart kategorisinde yarıştı. Denizlili sanatçı Varel, kendi tasarımı olan Medusa modellemesiyle üçüncü oldu.

  • 09 Ekim 2019 - 08:29
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Marmaris Uluslararası Tatttoo Festivali 170 dövme sanatçısının katılımıyla gerçekleşti. Dünyanın farklı yerlerinden bir çok sanatçıyı buluşturan etkinlikte Denizlili dövme sanatçısı Ozan Varel, Avanagart kategorisinde üçüncülük ödülü aldı.

Eda Çelik'in modelliğinde sol bacağa yaptığı kendi tasarımı olan Medusa modeliyle yarışmada boy gösteren sanatçı, katıldığı kategoride üçüncülük ödülü almayı başardı.

ARTIK HEYKEL VE RESİM TUTKUSU YAŞIYORUM

Ozan Varel aldığı ödülle ilgili yaşadığı mutluluğu paylaştı. Varel Denizli'yi temsil etmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirirken, bu başarı tüm Denizli'ye aittir dedi. Varel; "Türkiye'nin bir çok noktasından insanlar dövme için geliyorlar. Bu benim için ayrı bir mutluluk. Ama çok daha fazlasını yapmak için mücadele ediyorum. Her gün yaptığım şeylerin üstüne bir yenisini katma çabasındayım. Bu dönemler sıklıkla heykel ve resim ile ilgileniyorum. Tüm sanat meraklısı dostlarımıza kapımız açıktır" dedi.