VALİ KARAHAN’A DENİZLİ BASKET FORMASI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulüp Başkanı Veli Deveciler ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret ederek forma hediye etti. Başkan Doğan, Vali Karahan’a takım ve yeni sezon ile ilgili bilgi verdi. Doğan, “Yeni sezonda güçlü bir ekiple ligde mücadele edeceğiz. Sayın Valimize takım hakkında bilgiler vererek maçlarımıza davet ettik” dedi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve kulüp yöneticilerini ağırlayan Vali Karahan ise ziyaretten memnun olduğunu belirtti. Vali Karahan, “Denizli Basket’in 1.Lig’de Denizlimizi temsil edecek olmasından çok mutluyuz. Vatandaşlarımızı ve basketbol severleri maçlara bekliyoruz” diye konuştu.

  • 21 Ağustos 2019 - 14:45
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Sağlık sponsoru olan Özel Denipol Hastanesi’nde sezon öncesinde sağlık kontrolünden geçti. Denizli Basket oyuncularına kan tahlili, EKG, efor, akciğer ve solunum fonksiyon testleri yapıldı. Gerçekleştirilen testler sonucunda sporcularda herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da takımı yalnız bırakmadı. Başkan Doğan, yeni sezonda beklentilerinin çok yüksek olduğunu belirtti. Doğan, “Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket çok başarılı bir sezon geçirdi. Bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edeceğiz. Oyuncularımız sağlık testlerinden geçtiler. Bu konuda bize destek veren Denipol Hastanesi’ne teşekkür ediyorum. Bu yıl yine Denizlilileri sevindirmek istiyoruz. Başarılı transferlerimiz var. Denizli Basket sadece Merkezefendi’nin değil, Denizli’nin takımıdır. Yeni sezondan beklentimiz çok yüksek. Bu sezon zorlu bir lig olacak, biz de iddialıyız. Denizlililer bizleri yalnız bırakmasın. PAÜ Arena’da vatandaşlarımızla birlikte güzel vakit geçirmek istiyoruz” dedi.

BAŞKAN KULALI, “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Denipol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Uğur Kulalı ise, “Şeniz Doğan Başkanıma basketbola verdiği destekler için teşekkür ediyoruz. Nesillerin geleceğine katkı verecek her şeye destek vermeye çalışıyoruz. Basket takımımızın lige iyi hazırlanması için maddi ve manevi anlamda elimizden ne gelirse yapmak istiyoruz. Yeni sezonda da nice başarılar diliyorum” diye konuştu.

YARDIMCI ANTRENÖR YENİCE, “TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİZ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Yardımcı Antrenörü Evren Yenice, “Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Şiddetli bir başlangıç yapmak zorunda kaldık. Çünkü 30 Eylül’de Federasyon Kupası maçlarımız var. İyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Federasyonunda istediği kontrollerden geçtik. Herhangi bir sıkıntı yok. Biz antrenmanlarda da testlerimizi yapıyoruz. Yaptığımız işte kazanan ve kaybeden var. Her maça kazanmak için çıkacağız. Şunun sözünü verebilirim, seyri hoş, taraftarı mutlu eden bir takım olacağız” diye konuştu.

AKTUNA, “TARAFTAR BİZİM ALTINCI ADAMIMIZ”

Denizli Basket’in başarılı oyuncularından olan Kemal Can Aktuna, “Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak 1. Lig’e çıkmayı başardık. Takım arkadaşlarımın çoğuyla geçen yıl beraberdik. Karakterli bir takımız. Gerek yapımız, gerek kulübün profesyonelliği anlamında bu yıl çok daha iddialı olarak sezona giriyoruz. Seyircimizi geçen yıl galibiyetlere alıştırdık. Bu sene daha zor geçecek. Geçen yıl bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımız, bu yıl da bizimle birlikte olsun. Onlar bizim altıncı adamımız” dedi.