UYGUN DENİZLİSPOR LİGDE KALACAK DEDİ 24 SAAT SONRA TAKIMDAN AYRILDI

Gaziantepspor’a eski futbolcusu Güray Vural’ın attığı tek golle mağlup olan Denizlispor’da teknik direktör Bülent Uygun, Denizlispor ligde kalacaktır açıklamasından 24 saat sonra Denizlispor ile yollarını ayırdı. Horoz da kötü gidişatın önüne geçmeye çalışılırken sürecin neler göstereceği ise merak konusu oldu.

  • 05 Temmuz 2020 - 12:11
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlispor yönetimi, övgüler yağdırarak getirdiği teknik direktör Bülent Uygun ile yollarını ayırdı. Uygun Gaziantep karşısındaki yenilginin ardından Denizlispor ligde kalacaktır açıklaması yapmıştı. 24 saat geçtikten sonra gelen ayrılık mesajı ise yönetimin gündemi değiştirme çabası olarak değerlendirildi.

[caption id="attachment_36067" align="aligncenter" width="728"] Denizlispor’un Gaziantepspor’a kendi sahasında 1-0 yenilmesinin ardından protokol tribünü önünde yaşanan sevinç gösterisi gerginlik yarattı. Maçın sona ermesinin ardından Gaziantep FK’li oyuncuların sevinç gösterisi üzerine yaşanan gerginlikte, Denizlispor Başkanı Ali Çetin sahaya plastik su şişesi attı. Teknik direktör Marius Sumudica ve kaleci Günay Güvenç, protokol tribününün önüne kadar gelip sevinirken Günay, tribündeki kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi’ye, “Başkan bu galibiyet senin için” diye bağırdı. Buna tepki gösteren Denizlispor Başkanı Ali Çetin sahaya su şişesi fırlatırken, Denizlispor ve Gaziantepli futbolcular arasında yaşanan gerginlik fazla büyümeden yatıştı.[/caption]

En son Gaziantep maçında protokol tribününden rakip takımın hocasına su şişesi fırlatan başkan Ali Çetin’e tepki gösteren Bülent Uygun, yönetimle karşılıklı olarak sözleşmesini fesh ederek yollarını ayırdı. Yeşil siyahlı yönetim, şimdiye kadar verdiği hizmetlerden dolayı teknik direktör Bülent Uygun’a teşekkür etti ve kariyerinde başarılar diledi.