ÜNLÜ OYUNCU DENİZLİ'YE HAYRAN KALDI

İçerisinde bir çok doğal güzelliği barındıran Denizli ünlüler tarafından da beğenilen ve takip edilen bir şehir. Denizli bu sefer 1 kadın 1 erkek ile ününe ün katan ünlü oyuncu Emre karayel'i konuk etti. Buldan'ı ziyaret eden ünlü oyuncu doğal güzelliğiyle haftada binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Süleymanlı yaylasında fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

  • 08 Temmuz 2020 - 20:26
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ünlü tiyatro, dizi ve film oyuncusu aynı zamanda sunucu Emre Karayel, Denizli'ye ziyarette bulundu. Denizli'nin Buldan ilçesini ziyaret eden ünlü oyuncu Süleymanlı yaylasına uğramayıda ihmal etmedi.

Buldan bin 155 rakımlı Yayla Gölünü ziyaret eden Karayel, yayla Gölünde kısa bir tur attıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Çektiği fotoğrafları sosyal medya adresinde paylaşan Karayel'in Yayla Gölü fotoğrafları binlerce beğeni aldı. Karayel, Yayla Gölünü ve köy sofrasını çok beğendikleri notunu da paylaşımına not düştü.

EMRE KARAYEL KİMDİR?

Emre Karayel TV dizilerinin yanısıra, ilk beyaz perde denemesini 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Onur Ünlü 'nün üstlendiği Polis ile yaptı. Polis'in 2007 yılındaki Zincirbozan , 2008 yılında Usta ve 2009 yılının en çok sesli yerinde yapımlarından birisi diğer Dilde Aşk'ı takip etti.

Emre Karayel, Testosteron , Othello , Getto ve Azizname gibi pek çok başarılı tiyatro oyununda yer aldı. Testosteron'un rolü 13. 13. Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Emre Karayel, FOX 'ta 8 Mart 2015 ' te final yapan ve baş rollerini Demet Evgar ile paylaştığı 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk adlı dizide oynadı ve o diziyle tanındı.