ÜMİT ÖZDAĞ DENİZLİ’DE 1 TL’DEN DOMATES SATTI

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için dün akşam 19.00 sularında Denizli’ye gelen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, bugün sabah kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyerek Denizli basınıyla buluştu. Özdağ basın toplantısının ardından Bayramyeri meydanında ilginç bir eyleme imza attı.

  • 17 Kasım 2022 - 11:21
  • Son Güncelleme : 17 Kasım 2022 - 11:46

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bayramyerinde vatandaşlarla buluşarak onların sorularını yanıtladı. Özellikle gençlerden yoğun ilgi gören Ümit Özdağ sonrasında Zafer Partisi’nin standının başına geçerek ilginç bir eyleme imza attı. 

Standın başından vatandaşlara seslenen Zafer Partisi lideri önce vatandaşlara domatesin kilosu kaç para oldu sorusunu yöneltti. Vatandaşlardan “Çok pahalı alamıyoruz” cevabını alan Özdağ, stant içinde bulunan 2 kasa domatesi kilosu 1 TL’den vatandaşa sattı. 


13 MİLYON SIĞINMACI GİDİNCE DOMATES 1 TL OLACAK

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ vatandaşlara domatesleri verirken şu şekilde seslendi:

Herkes sıraya girsin bu domates bitene kadar kilosu 1 TL’den vereceğiz. Eğer domatesi, soğanı, patatesi her şeyi ucuza yemek istiyorsanız seçimlerde Zafer Partisi’ne oy verin. 13 Milyon sığınmacı bu ülkeden gittiğinde soframızdaki her şey daha ucuz olacak. Hayat daha ucuz olacak. 


SÜLEYMAN’DA BURADA

Domatesleri vatandaşı dağıtırken güvenlik şube çalışanı polis memurlarına da şaka yapan Zafer Partisi lideri, güvenlik şubenin çekim yaptığı kameraları göstererek “oooo Süleyman’da burada” diyerek güldü. Vatandaşta Özdağ’ın espirisine gülerek karşılık verdi. 


3 DAKİKADA 2 KASA DOMATES BİTTİ

Özdağ’ın 1 TL’den sattığı 2 kasa domates ise kapış kapış satıldı. 1 TL’den domates satıldığını gören vatandaşlar 3 dakika içerisinde 2 kasa domatesi tüketti.


KALEİÇİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi lideri Bayramyeri meydanında vatandaşlarla birlikte bir süre sohbet ettikten ve fotoğraf çekildikten sonra Kaleiçi çarşısına giderek esnafı ziyaret etti. Esnafın sorun ve dertlerini dinleyen Özdağ çözüm olarak Zafer Partisi’ni işaret etti.