TÜRKAV’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Denizli Şubesi'nde Eğitimci-Yazar Ahmet Aykol, görevini Abdullah Beram'a devretti.

  • 07 Mayıs 2021 - 14:12
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de sosyal ve kültürel faaliyet yürüten TÜRKAV’da görev değişimi gerçekleşti.

2006 yılından beri başkanlık görevini yürüten Eğitimci-Yazar Ahmet Aykol, görevini Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Denizli Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Abdullah Beram’a devretti.

“TEŞKİLATLARIMIZIN HER DAİM EMRİNDEYİM”

Şube binasında gerçekleştirilen devir-teslim töreninde konuşan Eğitimci Yazar Ahmet Aykol, “2006 yılından buyana yürütmekte olduğum TÜRKAV Denizli Şube Başkanlığı Görevini bu gün itibariyle Öğretim Görevlisi Abdullah Beram Hocamıza devretmiş bulunuyorum. Sayın Genel Başkanım Şemsettin Yelmen'den devraldığımız bu kutsal görevi bu gün itibariyle Sayın Genel Başkanımız Ebubekir Korkmaz Bey'in de bilgisi dahilinde daha önce yaptığımız ancak pandemi sebebiyle uygulamaya koyamadığımız istişareler sonucu bayrak değişimini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yeni görev alan Abdullah Beram başkanımız ve ekibine başarılar diliyoruz. Bundan önce olduğu, bundan sonra da olacağı üzere teşkilatlarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Başta geçmişte birlikte görev yaptığımız Genel Başkanlarımız olmak üzere yönetimlerde bulunan değerli dava arkadaşlarımıza, Sayın Genel Başkanımız Ebubekir Korkmaz ve yönetim kurulumuza, birlikte çalıştığımız bütün şube başkanı arkadaşlara, basınımızın değerli temsilcilerine, Türkiye Kamu Sen'e bağlı Sendika Genel Başkan ve yönetim kurullarında görev yapan değerli arkadaşlarımıza, şube başkanlarımıza ve değerli üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca birçok projede birlikte çalışmaktan gurur duyduğumuz MHP il ve ilçe başkanlarımıza, Ülkü Ocakları Başkanımız Murat Aydınlı başta olmak üzere Ülkü Ocakları başkanlarımıza teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

“DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM”

TÜRKAV Denizli Şube Başkanlığı görevini devralan Abdullah Beram da yaptığı konuşmada, “Genel Başkanımız Sayın Ebubekir Korkmaz beyefendinin müsaadeleri ile 2006 yılından bu güne kadar şube başkanlığı görevini layığı ile yerine getiren kıymetli hocamız Ahmet Aykol’dan TÜRKAV Denizli şube başkanlığını devralmış bulunmaktayım. Emekleri için Ahmet Aykol hocamıza ve yönetimine teşekkür ederim. Bu zor ve ağır yükün altından siz değerli ülküdaşlarımızın destekleri ile kalkacağımıza inancımız tamdır. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı da konuşmasında “Denizli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcımız olarak bugüne kadar birlikte görev yaptığımız Abdullah Beram hocamız TÜRKAV Denizli Şube Başkanı olarak atanmıştır. Abdullah Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. TÜRKAV Şube Başkanlığı görevini şimdiye kadar layığıyla sürdüren Ahmet Aykol hocamıza ise şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Devir teslim töreninde Abdullah Beram, Ahmet Aykol’a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.