TÜRK POLİS TEŞKİLATI 178 YAŞINDA

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

  • 10 Nisan 2023 - 17:18
  • Son Güncelleme : 10 Nisan 2023 - 17:20

10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası ile nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, devletin bekası, kamu düzeninin tesisi, halkın can ve mal güvenliğinin temini için fedakarca çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı’nın aziz Türk milletinin gönlünde her zaman taht kurduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen Türk Polis Teşkilatımız, ülkemizdeki güven ve huzur kapısıdır” ifadelerini kullandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın tarihinden ve milletinden aldığı güçle topluma huzur ve güven vermeye devam edeceğine inancının tam olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Şehrimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliği için görev yapan başta Denizli Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere; tüm Türk Polis Teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, mukaddes değerlerimiz uğruna can veren şehit polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve ailelerine ise uzun ömürler diliyorum."