TURGAY MERSİN'DEN BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

Ligde zor günler geçiren Yukatel Denizlispor'da ismi başkanlık için geçen Turgay Mersin yaptığı yazılı açıklama ile aday olmadığını söyledi.

  • 17 Ocak 2021 - 19:45
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ligde zor günler geçiren, başarısız sonuçların yanısıra ekonomik sorunlarla da boğuşan Denizlispor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bugün oynanan ve Denizlispor'un 2-0 kaybettiği Hatayspor maçı öncesi konuşan başkan yardımcısı Yavuz Cinkaya başkanlık için Turgay Mersin isminin geçtiğini söyledi. Takımın transfer tahtasının bu hafta açılacağını da söyleyen Cinkaya, Turgay Mersin'den açıklama beklediklerini söylemişti.

Yaşanan sürecin ardından adı başkan adayı olarak geçen iş insanı Turgay Mersin yazılı bir açıklama yaparak aday olmadığını söyledi.

Mersin yaptığı yazılı açıklamada "Son günlerde sosyal medyada benimle ilgili Denizlispor Kulubu başkanlık adaylığı haberleri çıkmaktadır. Şu an için başkanlık adaylığım söz konusu değildir. Beni bu göreve layık gören taraftar ve Denizlispor sevenlerine teşekkür ederim.

Yıllarca Denizlispor yönetiminde görev aldım, hiç bir zaman hizmetten kaçmadım. Üstte  de belirttiğim gibi şu an için adaylığım söz konusu değildir.

Şu anda seçilmiş bir yönetim kurulu vardır. Bu yönetim kuruluna destek cikmamiz gerekir. Çünkü Denizlispor, Denizli'nin önemli bir markasıdır.

Bütün Denizlispor taraftarları ve iş insanlarının  ozellikle bugunlerde takıma ve yönetim  kuruluna destek çıkmasını arzu etmekteyim.

Denizlispor inşallah herkesin desteği ile ligde kalacak ve üst sıralarda yerini alacaktır" ifadelerine yer verdi.