TUNÇ SOYER DENİZLİ'YE GELECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Denizli’ye gelecek. Bozkurt'ta bir takım ziyaretler yapacak olan Soyer 5 Temmuz günü Denizli'de olacak.

  • 03 Temmuz 2021 - 11:07
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Denizli’ye geleceğini duyurdu.

Başkan Soyer'in Bozkurt ilçesinde yapımını üstlendiği belediye hizmet binasının yerini görmek için geldiğini söyleyen Başkan Birsen Çelik yaptığı duyuruda 5 Temmuz'da Başkan Soyer'in Bozkurt'ta olacağını söyledi. 

Başkan Çelik duyurusunda “Bu pazartesi günü saat 12.30’da, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’i ilçemizde ağırlayacağız. Biliyorsunuz ki İzmir Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemize yapılacak olan 25 milyon değerindeki belediye hizmet binamızın ihalesi bitti ve yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Tunç Başkanımızla birlikte öncelikle yakında temelini atacağımız hizmet binamızın yerini görecek ve ardından esnaflarımızı dolaşacağız. Bozkurt halkı bu dayanışmayı, bu kötü gün dostluğunu asla unutmayacaktır” dedi.