TÜFEK ÇEKİP ATEŞ AÇTILAR

Denizli'de dün akşam saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Alacak verecek mevzusu yüzünden iki grup arasında çıkan tartışma sonucunda silahlar konuştu, kan aktı....

  • 28 Ağustos 2020 - 01:13
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi İzmir Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, S.A., G.A., ve birkaç arkadaşı iş yerinde oturduğu sırada henüz ismi öğrenilemeyen kişiler iş yerine gelerek tartışma başlattı. Taraflar arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma  kısa sürede alevlendi ve kavgaya dönüştü. Burada kimliği henüz bilinmeyen şahıslardan biri aracın dönerek aldığı tüfekle ateş etmeye başlayınca ortalık savaş alanına döndü. S.A. ve G.A. ise yanlarında bulunan tüfekle ateş etmek isterken saçmaların isabet etmesi ile yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri olay mahallini şerit ile kapatarak önlemlerini alırken sağlık ekipleri ise yaralılara müdahalede bulundu. Kimliği henüz bilinmeyen şahıslar ise olay yerine geldikleri araç ile kaçarak uzaklaştı. Olayda yaralanan S.A., ve G.A., sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.