TIRIN ALTINDA CAN VERDİ

Denizli - Aydın karayolunda meydana gelen kazada 35 NKD 55 plakalı akaryakıt tankerinin altında kalan yaya feci şekilde can verdi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • 04 Mart 2020 - 21:59
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Aydın- Denizli devlet karayolu üzeri Mergen Köprüsü üzerinde dün gece saat 22.10 sıralarında meydana gelen kaza sonucunda, Aydın'dan Denizli istikametine seyir halinde olan Cihangir T. idaresindeki 35 NKD 55 plakalı akaryakıt tankeri, Mergen Köprüsü üzerinde yol kenarından yaya olarak gitmekte olan 70 yaşındaki Bülent Gönen'e çarptı.

TIR şoförünün son anda fark ederek frene basmasına rağmen duramayarak Gönen'e çarptığı iddia edildi.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri sevk edildi. FECİ kazada hayatını kaybeden Bülent Gönen'in naaşı otopsi için hastaneye kaldırılırken, Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Trafik ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Ölümlü kaza nedeniyle Aydın-Denizli devlet karayolu kontrollü olarak tek şeritten kullanıldı. Nazilli Cumhuriyet Savcılığı tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, tanker şoförü Cihagir T'nin ilk ifadesinde; "Yol kenarında bir karartı gördüm. Son anda kendisini fark ettim. Yaya olarak ilerliyordu bir anda aracın önüne yöneldi ama duramadım. Fren sıktım ama yine de aracın altında kaldı" dediği öğrenildi.