TIR VE KAMYON GARAJI DENİZLİ'YE ÇOK YAKIŞTI

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile tamamladığı Kamyon ve Tır Garajının bugün düzenlenen törenle açıldı. 

  • 16 Mart 2019 - 15:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'de trafiği rahatlatmak ve vatandaşların daha konforlu seyahati için dev ulaşım hizmetlerini hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin uzun süredir ihtiyacı olan kamyon ve tır garajı projesini tamamladı.

Bugün düzenlenen törenle açılışı gerçekleşen Kamyon ve Tır Garajı'nın açılışına Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Denizlili vatandaşlar katıldı.

ŞEHRİMİZE EN ÇOK YAKIŞANI YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kamyon ve Tır Garajı ile Denizli’de bir ilki daha gerçekleştirdiklerini belirterek, "Uzun yıllardan beri arzu ettiğimiz Kamyon ve Tır Garajı'nın açılışını gerçekleştirmek büyük bir mutluluk. En uygun yeri bulmak için uzun süren çalışmalar yaptık ve burası olmasında ortak karara vardık. Şehir içi trafiği rahatlatacak olan bu tesisimiz aynı zamanda TIR ve Kamyon şoförü kardeşlerimizinde yüklerini hafifletecek onlara daha konforlu yolculuk yaşamaları için dinlenme noktası olacak" dedi.

HER ŞEHRE BİR OSMAN ZOLAN LAZIM

Açılışta konuşma yapan Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; "Denizlimizin en ücra noktasına bile gittiğimizde Osman Zolan'dan Allah Razı Olsun diyen vatandaşlar ile karşılaşmaktan gurur duyuyoruz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bizim için her zaman gurur kaynağı oldu. Onun hizmetlerine yetişmekte bizler yetişmekte güçlük çeker olduk. Üstüne düşenin bir fazlasını yapmak için uzun mesailer harcadı. Ben her zaman söylediğim bir sözü burada tekrar yenilemek istiyorum. Her şehre bir Osman Zolan lazım. Osman başkanımızla birlikte yollar kısaldı hayat uzadı" dedi.

DUALAR İLE AÇILDI

Konuşmaların ardından kurdele kesimine geçildi. Tesisin açılışından önce dualar okundu. Alkışlar arasında açılan tesiste ise yok yok...

Kamyon ve Tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlatmak için yapılan tesis yaklaşık 50 dönümlük arazinin üzerine inşa edildi. 90 Tır, 60 Kamyon 49 otomobil kapasitesine sahip olan tesiste İdari ofislerden oluşan İdari Bina, 40 ofisten oluşan ofis binası bölümü ve 1 adet restoran, 1 adet kafeterya, mescit, tuvalet, duş kabinleri, teknik hacim odalarıyla sosyal tesis bölümü bulunmakta.

Konumu itibariyle de ağır araç trafiğini için çevre yolu ve salihağa bağlantısına çok yakın bir mesafede bulunmakta. Nakliyecilerin ve vatandaşların tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayan tesis modern bir ortamda hizmet imkanı sunuyor.