THY AÇIKLADI DENİZLİ HAREKETE GEÇTİ

Türk Hava Yolları (THY) yayınladığı ilan ile "bayan kabin memuru olarak görev alacak 700 yeni çalışma arkadaşı" aradığını duyurdu..

  • 08 Ekim 2019 - 10:47
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), 700 yeni kabin memurunu işe alacak. İşe alınacak kabin memurlarının tamamı kadın olacak.

Türk Hava Yolları, büyüme sürecinde kabin memuru olarak yer almak isteyen yeni çalışma arkadaşlarına yönelik şartlarını da açıkladı. Bu açıklamaların ardından Denizli'de tek kabin memuru personel kursu veren Güneş Akademi kurucusu Cengiz Varol, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varol; "Eğitim sürecini tamamlayan 50 kabin memuru personelimizin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları ile sektöre 1-0 önde başlamalarını sağladık. İşe alım sürecinde Güneş Akademi olarak referans olduğumuz arkadaşlarımız şu an sektörün eğitimli ve donanımlı personelleri oldular. Günden güne büyüyen havacılık sektöründe bu bir ilk veya son olmayacak. Gün geçtikçe hava yolu şirketleri filolarına yeni uçaklar alıyorlar ve personel ihtiyacı ise günden güne büyüyor. Personel ihtiyacını gidermek için eğitimli personeller ise bir adım önde oluyorlar. Siz değerli okurlarında hayali gökyüzündeyse bu fırsatı kaçırmayın ve bizlere ulaşın" dedi.